Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jesień, normalnie jesień - nie dość, że deszcz to jeszcze zimno :(

u nas właśnie we wtorek zabrali kontener - już czwarty od czasu rozpoczęcia budowy i niestety nie ostatni, bo jeszcze sporo "skarbów" wykopałam w miejscu, gdzie były zwalane śmieciory - kopara łądując jedne zmieszała z ziemią inne. no i jeszcze sporo różności wala się po działce :evil:

jakie drzwi zewnętrzne wybrałaś? u mnie wewnątrz też raczej będą białe :)

chyba bedą PCV albo aluminium bo podobają mi się taki proste jak ma horman i tańsze adeco :rolleyes: zobaczymy co Stary mi powie:rolleyes:

a białe drzwi są śliczne, mój małż najpierw kręcił nosem ale jak pooglądał na żywca białe nowoczesne to też mu się spodobały:wave:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pamiętam, czy się tu wpisywałam, bo zaglądam regularnie, ale nie odzywałam się chyba... Ja na dużo wcześniejszym etapie, ale też właśnie myślę o drzwiach i też Adeco ew. Hormann - wydaje mi się, że Hormann są tańsze, jest przynajmniej taka tańsza wersja - ok. 3-4 tys. A wewnętrzne też chcę białe :) Ciekawa jestem, na jakie wejściowe się zdecydujecie. Powodzenia!

Nie pamiętam, czy się tu wpisywałam, bo zaglądam regularnie, ale nie odzywałam się chyba... Ja na dużo wcześniejszym etapie, ale też właśnie myślę o drzwiach i też Adeco ew. Hormann - wydaje mi się, że Hormann są tańsze, jest przynajmniej taka tańsza wersja - ok. 3-4 tys. A wewnętrzne też chcę białe :) Ciekawa jestem, na jakie wejściowe się zdecydujecie. Powodzenia!

witam Mazo :)

Hormana potrzebuje z doświetlem to od 10 tysi w gorę a Adeco się wycenia a są jeszcze inne na ich podobieństwo i znalazłam jedne za 5- 6 tysi :rolleyes: zobaczymy ale muszę je zamówić na dniach:rolleyes:

a nie da sie dokoptowac innego naswietla do drzwi hormanna?No bo to w zasadzie zamawiasz okno-fix i do tego dolepiasz drzwi. Tylko grubości profili trzeba dograc.

A wiesz że też ostatnio o tym myślałam:) zobaczymy co Stary wymyśli, jak na razie to namawia mnie na takie drzwi jak Twoje:) cokolwiek to znaczy:cool: