Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kochana, pewnie że nie przelewki :) teraz to nawet nie wiem, czy potrafiłabym dziecku w IV klasie w odrabianiu lekcji pomóc ;) :D

Pasie, na wszystko niestety trzeba sporo czekać, ale jak Ci się podobają, to chyba warto:)

Hm, i widzę że twarda argumentacja ostatecznie Cię przekonała do skóry :D Sama się przekonasz, że to dobry wybór :)

te odrabianie lekcji to naprawdę masssakra - czasem i 3 godziny zajmuje, niestety muszę pilnować mojego Orła :rolleyes:

skóra będzie ale może w połączeniu z tkaniną:rolleyes: i tak się jeszcze zastanawiam czy warto brać jakieś drogie mega wypasy w skórze czy na razie kupić coś tańszego i rzeczywiście zmienić na tkaninę za jakieś 2 lata:rolleyes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

te odrabianie lekcji to naprawdę masssakra - czasem i 3 godziny zajmuje, niestety muszę pilnować mojego Orła :rolleyes:

skóra będzie ale może w połączeniu z tkaniną:rolleyes: i tak się jeszcze zastanawiam czy warto brać jakieś drogie mega wypasy w skórze czy na razie kupić coś tańszego i rzeczywiście zmienić na tkaninę za jakieś 2 lata:rolleyes:

jeśli jesteś pewna, że skóry nie zdzierżysz dłużej niż dwa lata, to na pewno nie warto iść w najdroższe wersje

A zdjęcia aktualnego kibelka som????

no własnie!!

jakoś ostatnio nie ma fot :)

bo wszystko rozgrzebane i mnie strasznie wkurza:mad::bash: nic nie jest jeszcze skończone :rolleyes: wzięłam się za próby kolorów i

http://i52.tinypic.com/14bp9w0.jpg

prawda, że jest za bardzo fioletowo do tej szarości ?????:rolleyes:

... o jesooo czerwony i niebieski :lol:

chyba chłopaki wszystkie tak mają :lol: moje młodsze jak ja kopytami się zaparłam przed czerwienią - przerzucił się na zielony.... myślimy. Ale już mam pomysł, który myśle im wyłożyć w obszernej pogadance.... i zostawić jednak wszędzie biel.... lub coś bielopodobne. :lol:

chyba chłopaki wszystkie tak mają :lol: moje młodsze jak ja kopytami się zaparłam przed czerwienią - przerzucił się na zielony.... myślimy. Ale już mam pomysł, który myśle im wyłożyć w obszernej pogadance.... i zostawić jednak wszędzie biel.... lub coś bielopodobne. :lol:

Asekurantka :):)

Fajne te kolorki do pokoju syna :) w łazience ten fiolet dla mnie taki jednak trochę za mdły, chyba spróbowałabym z czymś ciemniejszym lekko, ale to zależy jaki efekt chcesz osiągnąć.

ja wiem, że najlepszy byłby szary :) ale małż nie wyraża na to zgody więc stwierdziłam że domieszam szarości do tego fioletu i zobaczymy:rolleyes:

a na dodatek wszyscy mówią, że za ciemny ten malinowy - bo to bardziej malina niż czerwień to Starszy jeszcze bardziej go chce:rolleyes:

noo asekuratka może i jestem, ale ja znam charakter mojego M - i wiem, że czerwony nie jest mu potrzebny :lol: już i tak jest wulkan nad którym ciężko czasem zapanować, nie mówiąc już o tym, że on i uczyć na się w takim pokoju :)

cze :)