Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I się nie kłóć :):) To jego pokój :):)

Mój ma wściekle czerwony i jest git :)

mój zieńciunio chrakterny jest :rolleyes:;)

chyba dla P. poszukam łagodniejszej wersji ;) coby my se spokojnie pozyły ;)

malina zostaje bo mi się ona też podoba a i tak przy tej malinowej ścianie ma stanąć białe łóżko to ją rozjaśni:)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malina mi sie podoba, zresztą jak u córci Irmy-pieknie wygląda z bielą. Niebieski jak u mojej Mlodej- też fajnie. A z łazienką, mysłałas zeby pomalować poprostu na biało? Dodasz sobie koloru ręcznikami, bordowymi, wiśniowymi, miodowymi, albo oliwką?

Do tej łazienki idzie drewno na podłoge? Jesli tak, to wogóle żaden kolor więcej Ci nie jest potrzebny :)

malina mi sie podoba, zresztą jak u córci Irmy-pieknie wygląda z bielą. Niebieski jak u mojej Mlodej- też fajnie. A z łazienką, mysłałas zeby pomalować poprostu na biało? Dodasz sobie koloru ręcznikami, bordowymi, wiśniowymi, miodowymi, albo oliwką?

Do tej łazienki idzie drewno na podłoge? Jesli tak, to wogóle żaden kolor więcej Ci nie jest potrzebny :)

nie Mysia w tej łazience jest szara podłoga :rolleyes: i ja chyba też jestem za bielą co najwyżej z lekką nutką szarości :)

tam gdzie drewno to ściany zostają białe z małym połyskiem perełki :)

to też juz niczego nie łam szarością. Będzie ładnie na biało i da troche kontrastu szarym płytkom, a czerwone jak mówię, "podbijesz" dodatkami. za jasny szary może wyglądać jak brudny, albo mieć inne proporcje kolorów niż szare płytki i wyjdzie kicha. ewentualnie na sciany czarna farba-ale to wersja dla masochistów jak ja ;)

nie jest niczym łamana, ale nie jest to śnieżna biel, tylko ciepła. W każdym razie nie pamietam, zebyś padała porazona jej blaskiem.

znaczy się złamana ciepłem :):)

Mysia nie kojarzysz gdzie /w jakim wątku Efilo pisała o ledach i nawet wklejała zdjęcie ledowego halogenka - ni rusz nie mogę tego znaleźć :rolleyes: