Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasie ty też sanitariaty na okrągło

to chyba za sprawą wiosny i jajecznych świąt,

wszystko wam się teraz z jajcami kojarzy

To bardziej małża się upiera :roll: bo on sobie już dawno takie wymyślił :) a mnie się w gruncie rzeczy też podobają, a co najlepsze dziś mu cenami v&b sypnęłam a on na to: to się zapłaci :o luzik :D :D :D

Chcę takiego małża. :roll: :lol:

Trzymaj go za słowo. A najlepiej, to już kup i niech sobie czekają na swoją kolej. :) Coby sie facet nie rozmyślił. :wink:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chociaż jakieś zainteresowanie przejawia, nie wspomnę ze ceny akceptuje, a mój na wszystko ma zawsze jedno zadnie:

Zuza jak chcesz to sobie kup i tak jest ze wszystkim, kurcze czasami bym chciała żeby powiedział co on chce albo nawet żeby zabronił, wyraził sprzeciw....

chyba nienormalna jestem :wink:

mój to ostatnio taki się zrobił :roll: wreszcie :lol: bo mnie już też męczyło, że wszystko tylko na mojej głowie, ale stwierdzam że mój małż chyba zaczyna dorastać :D :D :D już mu do 40-tki tylko 3 lata zostały :roll:

hehe mojemu tylko 2 do 40-tki, ale zawsze ja musiałam podejmować decyzje i juz się przyzwyczaiłam i zaakceptowałam :wink:

Pasie, ja Ci mówię, dmuchaj na zimne.

Edyś, a jemu ostatnio teściowa kazała do Częstochowy na kolanach iść w podziękowaniu, że ma taką żonę, czyli mnie :lol: :lol: :D

więc chyba dobrze się dobraliśmy :D

jasne że dobrze !!!!!!!!!

a jak był przedwczoraj dzień teściowej to życzonka złozyłaś ??!!

DZIEŃ DOBRY :D :D :D

Edyś, a jemu ostatnio teściowa kazała do Częstochowy na kolanach iść w podziękowaniu, że ma taką żonę, czyli mnie

więc chyba dobrze się dobraliśmy

DZIEŃ DOBRY

DOBRy, DOBRY :D

wiedziałam o tym dniu teściowej ale nie złożyłam życzeń, jakoś tak przekładałam, przekładałam i wcale nie złożyłam :oops: :roll:

Edyś, a jemu ostatnio teściowa kazała do Częstochowy na kolanach iść w podziękowaniu, że ma taką żonę, czyli mnie

więc chyba dobrze się dobraliśmy

DZIEŃ DOBRY

DOBRy, DOBRY :D

wiedziałam o tym dniu teściowej ale nie złożyłam życzeń, jakoś tak przekładałam, przekładałam i wcale nie złożyłam :oops: :roll:

ale z ciebie synowa

http://supergify.pl/images/stories/Buzia/038.gif

wpadłam na chwilkę, bo sobie przerwę w sprzątaniu zrobiłam :wink:

małż pojechał ze starszakiem do kościoła, a Zu właśnie wywala wszystkie płyty DVD które są w jej zasięgu :o :o :o i gada do nich, chyba tytuły filmów czyta :lol:

moj malzon pojechal na impreze, a ja zrobie sobie zaraz drinka i musze sie wziac za sprzatanie :roll:

to zdolna masz córcie :lol:

wpadłam na chwilkę, bo sobie przerwę w sprzątaniu zrobiłam

małż pojechał ze starszakiem do kościoła, a Zu właśnie wywala wszystkie płyty DVD które są w jej zasięgu i gada do nich, chyba tytuły filmów czyta

moj malzon pojechal na impreze, a ja zrobie sobie zaraz drinka i musze sie wziac za sprzatanie

to zdolna masz córcie

kurcze kiedy ja tak sobie drineczka będę mogła wypić :roll:

chyba muszę powoli zacząć Zu odstawiać :roll: