Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiunia, ja bym cos dala pod to szklo, a Beci propozycje super... Sa tacy goscie na allegro, ktorzy robia fototapety 2 razy tansze niz w artofwall, laminowane maja za ok. 50 zl za m2, a wzorow tysiace. Jak chcesz to znajde linka. :rolleyes:

Małgoś podeślij bo sama już nie wiem co lepsze :rolleyes: a małż chce tylko mleczne szkło

Pasiu, a ja bym nic nie dawała za to szkło. Ponastawiasz na blacie rózności i to zawsze "udomowi" trochę kuchnię.

Taaak duchu korki miałam w porządku,w częsci po poprawkach i pod warunkiem że były wogóle tam gdzie chciałam:lol2::lol2:

Mysia ale czy dać mleczne szkło tak jak chce małż :rolleyes:

Śliczna kuchnia!!! :) A blat już pomalowany? Bo mój komp ostatnio przekłamuje coś kolory. Z mlecznym szkłem to może być tak, że będzie wpadać w odcień zieleni i już kolory nie będą tak ładnie się zgrywać... najpierw trzeba próbkę na ścianę przyłożyć. Buziaki zostawiam. :)

Śliczna kuchnia!!! :) A blat już pomalowany? Bo mój komp ostatnio przekłamuje coś kolory. Z mlecznym szkłem to może być tak, że będzie wpadać w odcień zieleni i już kolory nie będą tak ładnie się zgrywać... najpierw trzeba próbkę na ścianę przyłożyć. Buziaki zostawiam. :)

hej Rasiulka :)

blat raz pomalowany (bo małż nie chciał bardziej szarego) a wczoraj raz zaolejowany :) może wrzucę dziś wieczorkiem zdjęcia

a ze szkłem nadal stoimy w martwym punkcie :rolleyes:

po długim oczekiwaniu mam już łupek na ścianie :) ale fotki zrobię dopiero jutro

wiem monotematyczna jestem ale małż wymyślił, żeby na ścianę pod szkło nakleić czarne lub białe naklejki i znalazłam np. takie

1_b02731dee534..jpg ornaments%20018%2&#4.jpg

a mi się podobają takie

1_52830692716f..jpgORNAMENTS 020 WIZ..jpg

tylko jak to nakleić żeby wyszło fajnie tam gdzie będzie szkło przy okapie :rolleyes:

Edytowane przez pasie