Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień Dobry

Dawno mnie tu nie było .

pozdrawiam i znikam ;)

Hej fajnie, ze zaglądnąłeś :) pewnie już meszkasz

Hej Pasiu, przejrzałam sobie dzienniczek dokładniej i link do lampek ogrodowych zapisałam! ;)

dobrego ranka! :)

Hej Szuruś :) dobry to on raczej nie jest bo w piątek spadłam ze schodów u koleżanki i mam nogę skręconą\zwichnietą :rolleyes: w każdym razie stopa spuchnięta jak balon i chodzić nie mogę znaczy mogę - skaczę na jednej nodze albo chodzę o kuli i bolą mnie już wszystkie możliwe mięśnie :( na szczęście noga nie jest złamana bo tak mi w niej chrupnęło jak się przewracałam, że myślałam że na bank złamana :rolleyes: ale Zu z rąk nie wypuściłam :)

a przez to wszystko nawet wczoraj skończonych podłóg nie widziałam :(

To współczucie, tez kiedyś tak miałam. Miesiąc zwolnienia przy okazji! Jeśli jest krwiak w okolicy kostki to pewnie zwichnięcie i jest naruszona torebka stawowa. A gips masz?

Dzięki :) noga spuchnięta nadal a zwolnienia nie dostałam bo i tak w domu siedzę :D a najbarzdiej się wkurzyłam bo małż miał akurat wolny weekend i pozamawiać mebelki mieliśmy jechać:bash:

Dzięki :) noga spuchnięta nadal a zwolnienia nie dostałam bo i tak w domu siedzę :D a najbarzdiej się wkurzyłam bo małż miał akurat wolny weekend i pozamawiać mebelki mieliśmy jechać:bash:

Lód na nogę (najlepiej takie coś co się nazywa ColdPack 3M) i altacet w żelu (albo Voltaren - dużo - nadmiar zetrzeć ręcznikiem papierowym).

I będzie git :) My, dziewczyny budowlane nie damy się powstrzymać :)

Ale , że Zu nie stała się krzywda to szacun...

Mebelki nie uciekną...

Cze Kobitki :)

wiecie, że własnych powiadomień nie dostawałam :bash:

dotarłam dziś wreszcie do domku na jednej nodze (na serio) :) i zdjęcia zrobiłam ale potem Zu zachciało się siku i musiałam w trybie pilnym skakać znowu i aparat się został a już nie miałam siły po niego wracać więc zdjęcia będą jutro:yes:

Stary rządzi, Stary radzi, Stary nigdy cię nie zdradzi :)

Dzisiaj z nim rozmawiałam :)

a nic o moich drzwiach nie mówił :rolleyes:

Mocz noge w wodzie z sola. ;)

No i faktycznie niezla jestes, ze Zu z rak nie wypuscilas. :)

Małgoś co ja z tą nogą nie wyrabiam :jawdrop: nawet glinę przykładam i kapustę i plastry i tysiąc innych specyfików :stirthepot:

a to nie pierwszy znany mi przypadek gdzie mama zlatuje ze schodów z dzieckiem i dzieciaczkowi nic nie jest :yes:

otóż to ;)

po pustakach, cegle, płytkach i deskach śmigamy niczym kozice... a dajcie nam równe schody ;) no zabić się idzie :D :D

mówie z autopsji :D

Hahaha :) NO ja też zaliczyłam skręt kostki (jak czekałam na pomiar Starego zresztą :))