Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Pasiku! :) Oj daawno mnie tu nie było, a błąd był to straszny, bo teraz szczęki szukam po podłodze zamiast pisać sensownie...:jawdrop:

Kuchnia mnie zachwyca...:cool:... podłogi i kamień też wyszły super!

Szybę w kuchni masz zwykłą, przeźroczystą na szarej ścianie?

Widzę, że święta to już na bank w nowym domku spędzicie. :D

Hej Pasiku! :) Oj daawno mnie tu nie było, a błąd był to straszny, bo teraz szczęki szukam po podłodze zamiast pisać sensownie...:jawdrop:

Kuchnia mnie zachwyca...:cool:... podłogi i kamień też wyszły super!

Szybę w kuchni masz zwykłą, przeźroczystą na szarej ścianie?

Widzę, że święta to już na bank w nowym domku spędzicie. :D

Rasiulka dzięki:)

szyba na razie przeźroczysta ale już czeka fototapeta do naklejenia nad dolne szafki, tylko mam problem jak ją rozwiązać pod okapem, Pani projektant myśli....

a ściana w kuchni nie szara tylko lawendowe mydło :D małż szarej nie chciał :(

chyba niedługo już tam zamieszkamy tylko jak wodomierz założą i wodę w instalację puszczą bo jak na razie woda tylko w kotłowni :rolleyes:

Ja bym poczekała z fototapetą, a szybę pociągnęła do góry pod okap. Mi się już trzy razy koncepcja fototapety nad blat w kuchni zmieniała, a jedną nawet odesłałam do producenta. Poczekaj, zawsze to możesz zrobić później.:) A teraz z szybą wygląda świetnie... i to mydło lawendowe też...;) :D

Rasiulka pod okapem zostanie szkło, pomalowane na kolor ściany :)

ale pogoda :bash:kostka miała zacząć się kłaść w piątek- padało, dziś Panowie w końcu przyszli ale i tak długo w tym choler.....m deszczu nie porobią:eek:

mam nadzieję, że do Bożego Narodzenia skończą:popcorn:

a teraz z innej beczki:)

czy macie/znacie czajniki Russel Hobbs, bo ten kolor (przynajmniej na obrazku) pasuje do mojej lawendowej ściany ale chciałabym gdzieś na żywo obejrzeć,

520..jpg

a jak ten nie będzie pasował to kupię czarny :yes:

Drzwi super! :D I super pomysł z tym lustrem weneckim! :D Ja trochę się tego u siebie bałam, że nie będzie mi do elewacji pasować i teraz to chyba folię samochodową przykleję, bo mnie denerwuje jak wszyscy widzą jak schodzę po schodach w gaciach...;)

Ups znowu naskrobałam posta w Twoim dzienniku - sorki ale cośmi się popaprało na szczęście zdążyłam usunąć

Piękne drzwi Pasiu!

A o starszaka się nie martw da radę :) W końcu całe poddasze jego :)

Monia nie szkodzi:) - wyślę Ci coś później

ale mój Starszak to z tych strachliwych i znając jego to będzie się bał sam spać na górze

Drzwi super! :D I super pomysł z tym lustrem weneckim! :D Ja trochę się tego u siebie bałam, że nie będzie mi do elewacji pasować i teraz to chyba folię samochodową przykleję, bo mnie denerwuje jak wszyscy widzą jak schodzę po schodach w gaciach...;)

Rasiulka to szyba z refleksem :) i czar pryska jak się w środku zapali światło :D

Też byłam w dzienniku i jestem na bieżąco :) podobają mi sie podłogi - mam nadzieje, że u mnie tez pięknie wyjdą... panowie startuja dziś... ale dziś to tylko podłoze przygotowują sobie pod deseczki :)

Drzwi tez ładne - strasznie zazdroszcze doświetleń, bo u nas nima :(

piękne drzwi Pasiulka :D

Dzięki i wzajemnie :D

Bardzo ładne drzwi.

Dzieki Becia :)

Też byłam w dzienniku i jestem na bieżąco :) podobają mi sie podłogi - mam nadzieje, że u mnie tez pięknie wyjdą... panowie startuja dziś... ale dziś to tylko podłoze przygotowują sobie pod deseczki :)

Drzwi tez ładne - strasznie zazdroszcze doświetleń, bo u nas nima :(

Hej Nitka pewnie się cieszysz, że już drewienka wystartowały :)

Witam się z rana i dzień dobry zostawiam :)

Pasilka... fajnie sie juz u Ciebia zrobiło :)

Fajjjnie :)

Drzwi wczoraj macałam... u kogoś innego i fajne są. Mam nadzieję, że to te same... wyglądały jak nie mniej podobnie....

Wieeeesz Twoje zdjęcia z Chorwacji mnie powaliły... gdyby nie było napisane, że Twoja Zuza ma dwa latka..., to zastanawiałabym się, że masz taką córcie... Ale nie..., to nie może być córka.

Witam się z rana i dzień dobry zostawiam :)

Pasilka... fajnie sie juz u Ciebia zrobiło :)

Fajjjnie :)

Drzwi wczoraj macałam... u kogoś innego i fajne są. Mam nadzieję, że to te same... wyglądały jak nie mniej podobnie....

Wieeeesz Twoje zdjęcia z Chorwacji mnie powaliły... gdyby nie było napisane, że Twoja Zuza ma dwa latka..., to zastanawiałabym się, że masz taką córcie... Ale nie..., to nie może być córka.

Hej Wioluś :)

za drzwi dzięki :) trochę forumek ma takie bo to popularny Stolpaw :)

a Zu właśnie lada dzień kończy 2,5 roku :) ale ona to pikuś mam jeszcze 10 letniego Starszaka - który wczoraj mnie obśmiał, jak mu chciałam lampy do pokoju w LM kupować - "z LM żartujesz, ja muszę mieć mega wypas" :jawdrop: powiedział to z takim świętym oburzeniem, ze nam z małżem szczeny opadły:eek: