Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo 10 letni starszak...

Ja nie wspomnę, że mój młodszy to ma skończone 12 lat, a starszak to już pełnoletni jest...

Nooo nie, żebym była stara duuupa... tylko noooo może za wcześnie zaczęłam ... :lol:

Ależ wy młodziutkie jesteście :)

Nooo to pojechał z tym LM....

Noooo chyba mu się w dupce poprzewracało.... Sorki... ale w LM wcale nie są złe te oświetlenia.... Z drugiej strony te same są w necie.....

I nie bardzo kumam co to ma być za mega wypaśne oświetlenie i że nie z LM.... To skąd?

Powiedz, że kupiłaś mu w necie... i już jest mega wypas....

Ja nie uczyłam swoich chłopaków, że ma być taka czy inna marka, czy taki czy inny wypas... Ma być dobre i już.

Kiedyś młodszemu kupiłam na zimę buty z Bartka... jakiś wypas... z membranami cuda nie widy, miały nie przemakać... i co... Przemokły jak szmaty. Nie reklamowałam, bo zgubiłam paragon... w tym roku kupiłam buty od polskiego producenta tyle, że ze skóry... Oj jaki młody zadowolony..., bo pani powiedziała, że na krosy i kłady biorą te buty...

Nooo chodzi dumny jak paw.

Nooo wiem.

I powiedz mu, że to jest mega wypas ściągnięte z netu.

A z drugiej strony... jak nauczy się , że ma sam mega wypas, a nie daj Bóg kiedyś nie będzie Was stać na coś, bo może coś się w życiu popierdzielić ( ja kiedyś tak miałam... :( ) i nie będziesz mogła kupić czegoś... to wiesz... Będą kłopoty.... :(

Może od razu powiedzieć, że kupujesz dobre i ładne, ale za rozsądną kasę, a nie metkę robioną w Azji....

Nooo wiem.

I powiedz mu, że to jest mega wypas ściągnięte z netu.

A z drugiej strony... jak nauczy się , że ma sam mega wypas, a nie daj Bóg kiedyś nie będzie Was stać na coś, bo może coś się w życiu popierdzielić ( ja kiedyś tak miałam... :( ) i nie będziesz mogła kupić czegoś... to wiesz... Będą kłopoty.... :(

Może od razu powiedzieć, że kupujesz dobre i ładne, ale za rozsądną kasę, a nie metkę robioną w Azji....

wiesz on do tej pory nie zwracał uwagi na metki, przecież to dzieciak ;) pierwszy raz coś takiego, dlatego tym bardziej w szoku byliśmy :eek:

Dzieciaki takie teksty łapią w szkole.

Myślę, że mogło mu chodzić o jakieś bajery a nie markę.

Moje dziewczyny ciągle siedzą z katalogami czy to Ikei czy Castoramy i ciągle coś wybierają :)

a ja myślę, że jemu chodziło tak na prawdę o to, żeby mieć coś niepowtarzalnego - innego niż wszyscy bo to trochę taki typ indywidualisty :rolleyes: tylko po swojemu to nam przekazał ;)

a ja myślę, że jemu chodziło tak na prawdę o to, żeby mieć coś niepowtarzalnego - innego niż wszyscy bo to trochę taki typ indywidualisty :rolleyes: tylko po swojemu to nam przekazał ;)

Noooo może....

Może chciał mieć coś innego niż wszyscy jego koledzy... Jam Mama spajdermena ( a może gwiezdne wojny to były..., chodzi mi i tapetę na drzwi...) na drzwi wiesza, to co mówić o całej reszcie....

Musi być odjazdowa....

A ja lubię biedronke... Kupuję tyko to co potrzebne do jedzenia i soki ma dobre... Nie jakieś wymyślane i w nie wiadomo jak reklamowane... ale dobre ... np. pomarańczowy, jabłko, czy marchwiowe... Nam smakują.

I nie wydaja 200zł za koszyk... bo jak jestem gdzieś indziej na zakupach to 200zł wydane, a nie ma co jeść....

Tylko kiepsko z wędliną i pieczywo też nie najlepsze... :(

A ja lubię biedronke... Kupuję tyko to co potrzebne do jedzenia i soki ma dobre... Nie jakieś wymyślane i w nie wiadomo jak reklamowane... ale dobre ... np. pomarańczowy, jabłko, czy marchwiowe... Nam smakują.

I nie wydaja 200zł za koszyk... bo jak jestem gdzieś indziej na zakupach to 200zł wydane, a nie ma co jeść....

Tylko kiepsko z wędliną i pieczywo też nie najlepsze... :(

eee tam ja uwielbiam konserwową :) i fakt że jest dużo taniej. Jamam swoje produkty w biedronce inne w lidlu inne w tesco. Szlag mnie trafia jak muszę u siebie zakupy robić i przepłacać tym bardziej za te same produkty

strony się jakoś namnożyły:eek:

A ja czekam na foteczki :)

dziś coś wreszcie widać to popstrykam :)

pogoda się nam popsuła, nadal bagno masakryczne na podwórku tam gdzie jeszcze pod kostkę nie przygotowane:eek:

i mam dosyć tej całej jesieni, tego wykańczania i najchętniej rzuciłabym to wszystko w cholerę :bash:i w weekend pojechałabym ze starszymi do Chorwacji, tam przynajmniej o kilkanaście stopni cieplej:yes: