Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rany ale super. Strasznie Wam zazdroszczę tej przeprowadzki!!!!

Kosteczki zresztą też bo straszne i o swojej marzę na podjeździe tylko że u nas to długo jej nie będzie mamy bagatela prawie 100m2 od bramy do garażu :bash:

Pasie a masz jeszcze piachu troche ? jak masz, to spokojnie odsniezaj tam gdzie chodzicie najwiecej ale nie tak do konca i posypuj piachem zeby sie nie wykopyrtnac.

Gratulacje kostki, wodomierza i przeprowadzki :D

będę trzymać kciuki z ten weekend, aby wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo :D

zazdroszczę wam okrutnie :oops:

Dzięki Dziewczyny :)

my już tak trochę jesteśmy przeprowadzeni bo sporo rzeczy już poprzewoziliśmy :rolleyes:

kurcze ale wcale się jakoś nie cieszę bo mam tą świadomość, że tyle rzeczy jeszcze nie skończone a lista braków już jest baardzo długaśna :(

trochę musiałam odśnieżyć żeby do domu chociaż się jakoś dostać :eek: ale ostrożnie żeby piachu nie zerwać

Pasiulka chcesz się policytować z moją listą braków przy mojej przeprowadzce??????

Spokojnie jak zamieszkacie to pomalutku wszystko będzie ci się w głowie układało i pewnie wiele rzeczy jeszcze zmienisz :) A z biegiem czasu wybory będą bardziej trafne.

Monia ostatnio to wszystko sobie jak mantrę powtarzam :rolleyes:

właśnie skończyliśmy z małżem odśnieżać i doszliśmy tylko do połowy naszej drogi dojazdowej do domu :bash: ciekawe jak jutro rano przejadą do domu panowie z drzwiami, chyba rano znowu polatam na łopacie :eek:

poważnie zastanawiamy się nad traktorkiem lub odśnieżarką :rolleyes:

Gosiu u mnie też :(

jak odśnieżałam to o 8.20 przejeżdżał koło mojego domu gimbus którym mój syn miał rano czyli o 7.40 jechać do szkoły:eek:

no i drzwi dziś się nie założą - Panowie dzwonili, że nie dojadą:(

mam jeden dzień więcej żeby klamki kupić - małż ustalił granicę cenową do 100zł

coś w ten deseń chcę....

klamka-candix-q_1&#.jpgklamka-ovalix-q_1&.jpgklamka-image-2002&#4.jpghttp://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png

Pasiu moje klamki kosztowały 39 zł, więc stówka to juz kosmos. Co do kształtów, to piękne wybrałas, ale ja do siebie zrezygnowałam z takowych ze wzgledów praktyczno-obiciowych.

To kiedy jest The day?

Hej Mysia jak dobrze, że znów jesteś :)

ten dzień - dokładnie nie został określony ale raczej już niedługo - może ten weekend :rolleyes:

Mysia a gdzie tak tanio kupiłaś klameczki :rolleyes:

leloy mellin? przy alejach? masz raczej blizej niż dalej- zobacz sobie na klamki domino- na ekspozycji niektóre zmasakrowane mocno-ale w pudełkach maja dobre sprężyny. Zawsze można zwrócic jak coś bdzie nie takie.są też kwadratowe z kuchinoxa

a dzięki, właśnie tam mam się dziś udać :)