Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za Mikołaja :hug:

Mysia Zu super jak dla niej to nic się nie zmieniło bo my w starym domu już od maja nie mieszkamy a w między czasie miesiąc siedziałyśmy w Chorwacji potem dwa na d morzem a ostatnio u moich rodziców i Zu zaprawiona w dostosowywaniu się do warunków wszelkich:D

Lidzia jak na razie to czarno to widzę:bash:

OGROMNIASTE GRATULACJE !!!

A sajgon powoli ogarniesz :)

Do gratulacji się dołączam, a to drugie..................................... w swoim czasie...;)

Zgadzam się w 100% z tymi wpisami :)

---------------------------------------------------------- GRATULACJE ----------------------------------------------------------------

Dzięki ogromniaste Dziewczyny :):):)

jestem taka padnięta, że masssakra:( kładę się ok 2 wstaje o 6 ciekawe jak dlugo jeszcze......

może dziś jakieś zdjątka zgram jak tylko kabel od aparatu się odnajdzie - wczoraj wieczorem 2 godziny szukaliśmy tubki z klejem bo starszak musiał cos powklejać i oczywiscie się nie znalazła - mielismy do wyboru tylko taśmę malarską albo dwustronną :D

Dzięki ogromniaste Dziewczyny :):):)

jestem taka padnięta, że masssakra:( kładę się ok 2 wstaje o 6 ciekawe jak dlugo jeszcze......

może dziś jakieś zdjątka zgram jak tylko kabel od aparatu się odnajdzie - wczoraj wieczorem 2 godziny szukaliśmy tubki z klejem bo starszak musiał cos powklejać i oczywiscie się nie znalazła - mielismy do wyboru tylko taśmę malarską albo dwustronną :D

taśma dwustronna bardzo dobra jest ;)

witam się środowo i mam nadzieję, że niedługo będziesz w stanie choć troszkę odpocząć :)

Czołem Dziewczynki :)

dziś coś mnie zmogło i trochę niedomagam;)

ale 5 kartonów rozpakowałam i dwa na strych wyniosłam - poczekają na lepsze czasy:rolleyes:

obiecałam to coś wrzucę :)

zdjęcie moich drzwi (na ściany nie patrzcie bo dopiero po pierwszym malowaniu)

http://i54.tinypic.com/2rd9qnq.jpg

i parapeto-półka świeżutka, jeszcze przed zaolejowaniem

http://i56.tinypic.com/a25hkz.jpg

reszta do pokazania to się nie nadaje bo nic nie skończone :(

Edytowane przez pasie