Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam właśnie przeczytałam cały dzieniczek:) Gratuluję przeprowadzki!!! na pewno jesteście bardzo szczęśliwi:) Mam pytanko dotyczące tych drzwi chyba w pokoju syna. Te które wyszły w skosie. Czy robiliście je na zamówienie??? U mnie wychodzą takie w łazience i nie wiem jak to rozwiązać. Nie chcę drewnianych bo strasznie ciężkie a my na poddaszu mieszkać będziemy i wszystkie ścianki z karton-gipsów. Poza tym drewniane szarpną za kieszeń mocno a domowy budżet na wykończeniu:(

Doberek :)

to po kolei:)

Dziewczynki dzięki za zachwyty :) .........................................dobrze, że chociaż Wy :rolleyes:

Rasiulka pod parapetami są otwierane półki

Zuza jakieś będą chyba na dniach - czekam bo zamówione ale i tak nie wszystkie bo sie zdecydowac nie mogę na kolory:(

Madzia drzwi to MDF i robione niestety na zamówienie

Mysia jest różnica ale to Ty dopiero mi pokazałaś i zupełnie nie wiem czemu :rolleyes: a kolor to flugger szry deszcz;)

Listwy będą białe ale dopiero w styczniu, bo moi Górale już na święta pojechali:rolleyes:

a symbol farby to dokładnie U-541

a drzwi i tak nie są dokładnie takie jak chciałam:( a dla czego te jedne są inne od pozostałych, kurcze mógł to stolarz powiedzieć jak robił pomiary to pewnie by się coś poradziło:confused:

Drzwi miodzio ale ja czekam na poduchy na tych skrzyniach. Będzie masakrycznie fajnie siedzieć na tych skrzyniach, pić kawę i gadać o d....maryni.

Zawsze chciałam mieć taki wykusz z takimi siedziskami, ale wygrała antresola :):) Następnym razem :)

a przez co wrzucasz ?

ja zawsze korzystam z http://imageshack.us/

mogę ci napisać krótką instrukcję do niego napisać jak zgrać zdjęcie

próbowałam i prosto z kompa i przez TinyPictures ale wcale nie chciało mi się wgrac dopiero przed chwilką przeszło :rolleyes: ale mam tylko takie, z balkonu bo nie chciało mi się wychodzić

http://i53.tinypic.com/2rz3mm9.jpg