Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale fajne barierki :o takich jeszcze nie widziałam... na prawde wyszły super :) a drzwiami się nie przejmuj... ja nie zauważyłam... ale stolarz powinnien był się zapytac co zrobić z różnicą w wysokości otworów :(

dzięki Nituś :)

małż też nic nie zauważył - chyba nas zaćmił fakt, że po tylu miesiącach czekania wreszcie są ;)

Dzięki łogromniaste :) a barierka to troszkę zasługa Gosi ;) bo nam ten sam Pan robił:D

dziś miałam pierwszą wizytę forumkową po przeprowadzce:) - wybrałyśmy się z Zu do Dorci a potem dziewczyny, bo była jeszcze mała Ninka i Rasiulka przyjechały do mnie :) i oczywiście trafiły w największy bałagan jaki tylko mieć można:oops::oops::oops: ale i tak ciesze się, że przyjechały :yes:

Pasiku i Zuzulko, bardzo pięknie dziękuję za cudne przyjęcie i oprowadzenie po ślicznym domku! :lol:

Powtórzę się: barierki - rewelacja! Szuflady w wykuszu - rewelacja do potęgi!!! Śliczna kuchnia! :) I jaki bałagan? Ty jeszcze nie widziałaś bałaganu chyba? ;) To zapraszam do mnie przed piątkiem, czyli dniem sprzątania.;)

Pasiku i Zuzulko, bardzo pięknie dziękuję za cudne przyjęcie i oprowadzenie po ślicznym domku! :lol:

Powtórzę się: barierki - rewelacja! Szuflady w wykuszu - rewelacja do potęgi!!! Śliczna kuchnia! :) I jaki bałagan? Ty jeszcze nie widziałaś bałaganu chyba? ;) To zapraszam do mnie przed piątkiem, czyli dniem sprzątania.;)

Ja Ci baaardzo dziękuję za odwiedzinki :)

i za Mayę też;) mąż się ucieszył, ze wreszcie ktoś mi do rozumu przemówił :rolleyes:

Bardzo się cieszę, że tak to odebrałaś i nie pogniewałaś się, że ja tak z grubej rury... :) ale otyłość u psów może być bardziej niebezpieczna niż u ludzi... powiedz to mamie i poproś, żeby pod żadnym pozorem nie dokarmiała. Musisz mieć pełną kontrolę nad tym co ona je. I wypuszczaj ją na dwór jak najczęściej możesz. :) Buziaki zostawiam i zapraszam do mnie.:)... z Mayką.:)

Bardzo się cieszę, że tak to odebrałaś i nie pogniewałaś się, że ja tak z grubej rury... :) ale otyłość u psów może być bardziej niebezpieczna niż u ludzi... powiedz to mamie i poproś, żeby pod żadnym pozorem nie dokarmiała. Musisz mieć pełną kontrolę nad tym co ona je. I wypuszczaj ją na dwór jak najczęściej możesz. :) Buziaki zostawiam i zapraszam do mnie.:)... z Mayką.:)

no coś Ty za co :hug:

mam nadzieje, że wieczorna imprezka się udała:yes: