Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień Dybryy :wink:

Odnośnie wyposażenia podziele się taką refleksją . Szczerze radzę unikać wszelkich fikuśnych (czyli odbiegających od szeroko pojetego standardu) rozwiązań. Pisze to ,bazując na kilkunastoletnim doświadczeniu w użytkowaniu takich udziwnień . Końcówki serii , extra oryginalne etc... problem nie pojawia się po roku , dwóch czy trzech . Ale po siedmiu , osmiu , dziesięciu . Nagle okazuje się że gdy (czego nikomu nie życzę) coś się zepsuło , stłukło itd i zaczynają się problemy .Potem może czekać nas objazdowa wycieczka po całym województwie w poszukiwaniu pasującej rzeczy , albo przynajmniej barrrrdzoooo zblizonej/podobnej.

Ale z drugiej strony ,w dobie powszechnego internetu ,to chyba wszystko mozna znalezc i nie ma się co martwić, a ja tak tylko sobie marudze ... bo lubie. :wink:

Dzień Dybryy

Odnośnie wyposażenia podziele się taką refleksją . Szczerze radzę unikać wszelkich fikuśnych (czyli odbiegających od szeroko pojetego standardu) rozwiązań. Pisze to ,bazując na kilkunastoletnim doświadczeniu w użytkowaniu takich udziwnień . Końcówki serii , extra oryginalne etc... problem nie pojawia się po roku , dwóch czy trzech . Ale po siedmiu , osmiu , dziesięciu . Nagle okazuje się że gdy (czego nikomu nie życzę) coś się zepsuło , stłukło itd i zaczynają się problemy .Potem może czekać nas objazdowa wycieczka po całym województwie w poszukiwaniu pasującej rzeczy , albo przynajmniej barrrrdzoooo zblizonej/podobnej.

Ale z drugiej strony ,w dobie powszechnego internetu ,to chyba wszystko mozna znalezc i nie ma się co martwić, a ja tak tylko sobie marudze ... bo lubie.

dobrze, dobrze u mnie możesz sobie marudzić do woli :D a wiesz, że człowiek jak na coś się ślepo zapatrzy, to potrzebuje tak czasem jakiegoś głosu rozsądku z zewnątrz :roll:

Hej

Kruelko jakby robił Twój dach pewnie by mówił że rude jesy piękne

i oczywiście potwierdza się zasada nie jest ładne co jest ładne tylko to co nam się podoba

Wszystkie mamy piękne dachy!!! (albo za chwilę mieć będziemy )

Dzień dobry :p

wiesz Aniu, że ostatnio to są słowa, które ostatnio ciągle sobie powtarzam :D :D :D

Hej

Kruelko jakby robił Twój dach pewnie by mówił że rude jesy piękne

i oczywiście potwierdza się zasada nie jest ładne co jest ładne tylko to co nam się podoba

Wszystkie mamy piękne dachy!!! (albo za chwilę mieć będziemy )

Dzień dobry :p

wiesz Aniu, że ostatnio to są słowa, które ostatnio ciągle sobie powtarzam :D :D :D

Właśnie i dlatego najładniejszy jest mój :wink:

http://img14.imageshack.us/img14/5874/dachi.jpg

bo wyboru już nie mam :wink: :roll: