Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasiuka z Rodzinką :)

http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg

Marzeń o które warto walczyć.

Radości, którymi warto się dzielić,

przyjaciół z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011

oby nie był gorszy od minionego

ale zdecydowanie lepszy

w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych

Życzy Arnika z chłopakami :)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek w nowym roku:)

Wszystkim baaaaaardzo dziękuje za życzonka :):):) oby sie sprawdziły :wiggle:

Powiem tylko, że Sylwester się udał przednio:p i jeszcze wczoraj mieliśmy jego poprawiny;)

ale dziś już normalny dzionek (no prawie bo my z Zuzka pospałyśmy aż do 11:p) chociaż ciężko mi się zmobilizować do czegokolwiek więc jeszcze wrzucam na luz:bye:

Boszszsz ja też muszę zacząć się kłaść wcześniej i wstawać wcześniej bo dziś Starszak by się do szkoły spóźnił:o na szczęście sam się obudził o 7.30 i na gimbusa jeszcze zdążył :D

A ostatnio refleksja taka mnie naszła........ że znam powód mojego obecnego stanu ducha - to że przeprowadziliśmy sie do nowego domu to super i to nie ma wątpliwości ale............... ja mam taki charakter, że muszę mieć wszystko na już i na cacy a tak nie jest i mnie ten stan rzeczy męczy - na przykład na kaloryfer do naszej sypialni czekam już od listopada i w sypialni nic nie można robić dopóki on nie stanie, listwy przypodłogowe będą dopiero może na koniec stycznia a prędzej w lutym :bash:

chyba muszę jakieś twórcze zajęcie znaleźć coby głowę czymś zająć ............

Pasia... ja nie mam w połowie domu listew przypodłogowych, co mnie nie przeszkadza, a Efi to od razu się rzuciło w oczy.... Ja bym nawet nie pomyślała...

A na drutach czy szydełku robisz? Może haftowanie...?

A jak nie to wpadnij do mnie to se pogadamy i nie będziesz musiała tyle myśleć... :lol:

Hejka...

ja moje dzieci też nie mogłam dziś dobudzić.... tylko, że u nas nie ma motywatora w postaci gimbusu i czasem szkoda ;) a jak wpadłam 9,10 do przedszkola z M to pani nic nie powiedziała - nie musiała... wystarczyło, że znaczaco popatrzyła na zegarek ;) się mi głupio zrobiło ... :o

Pasiulka... jakoś Cie nie widzę w chórze... a tym bardziej kościelnym....

Klub emerytów to jakoś za 50 lat.... nie wcześniej.... Ale wtedy wnuki i prawnuki możemy bawić, więc klub będzie zbędny...

Nitka a Ty im płacisz za to przedszkole czy nie? bo jak tak to one są od tego aby dzieci przyjąć... i aby sympatyczniej Was powitały ;)

Dobrze Rasia mówi... Wyluzuj...

Emil do szkoły codziennie 5-10 minut się spóźnia... i co mam zrobić jak on zaaaaawsze ma czaaas.

Pasiulka, żeby Ci się nie nudziło to zajrzyj tu czasem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171214-Ogr%C3%B3d-Arniki-%29 i podpowiedz co zrobić w moim ogródku :)

Dziewczyny też proszę o pomoc :)