Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a skąd :(

dziś będzie lekarz, ponoć strasznie dużo wirusówek jest teraz i to by się zgadzało... :( B ma wciąż nawracającą gorączkę a po nocy wstał mi i z kaszlem i z gęstym katarem... czyli mamy to już bakteryjne...najprawdopodobniej. :(

Zobaczymy co powie lekarz...

a skąd :(

dziś będzie lekarz, ponoć strasznie dużo wirusówek jest teraz i to by się zgadzało... :( B ma wciąż nawracającą gorączkę a po nocy wstał mi i z kaszlem i z gęstym katarem... czyli mamy to już bakteryjne...najprawdopodobniej. :(

Zobaczymy co powie lekarz...

Nitka u nas dokładnie to samo :(

goraczka wraca z przerwami od czwartku, ale już wczoraj myślałm, że jest lepiej bo wieczorem po nurofenie spadła zupełnie i Zu się strasznie spociła, a tu duu......a bo nad ranem wróciła znowu:( i też gęsty katar i kaszel - tylko że moja od małego ma tendencje do takiego gęstego kataru i zawsze bez antybiotyków go pokonywała ale teraz się boję czy na oskrzela nie zeszło:( i też dziś spotkanie z lekarzem

Zu trochę lepiej, na szczęście nie zeszło na oskrzela tylko siedzi w nosogardle - dostała bacrtim....

Dziś byałm u geodety zlecić wstępny podział działki, bo trzeba wreszcie dom odebrać ale najpierw działkę podzielić -kurde droga ta przyjemność, 1300 złociszy sobie zażyczył za mapę w dwóch egzemplarzach:eek:

naładowałam baterię w aparacie to wrzucę to i owo:) ale dopiero późnym wieczorem.....

Dzień doberek!

Cieszę się że ze zdrówkiem lepiej. Moje dziewczynki na szczęście nie chorują (Puk Puk w niemalowane) ale Dominika ma humorki ostatnio i o wszystko jest krzyk.

Musmy się jakoś umówić to Dziewuszki by się pobawiły:)

Madzia pociesze Cię, że u nas wymuszanie płaczem/ krzykiem też jest grane :)

ja ostatnio sie zastanawiam nad tym czy Zu do takiego ogniska przedszkolnego nie oddać bo ona to wcale prawie nie ma kontaktu z rówieśnikami tylko albo starsi albo maluchy (z którymi wcale nie może kontaktu złapać) :rolleyes: a tym bardziej, ze muszę wreszcie dokończyć co zaczęłam w moim życiu zawodowym :D i Zuza częściej musi zacząć zostawać z kimś innym....

a co do spotkanka to pewnie :) tylko jak te wirusy przestaną grasować bo Zu to bardzo rzadko choruje ale Starszak to masssakra..