Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaz księdzem teraz mam luz bo mieszkamy wmałym domku na placu u mojej ciotki a ona w swoim dużym i on nie wie że ktoś tu jeszcze prócz niej mieszka :)

Ja osobiście do domu bym nie wpuściła ale......... jak chrzciliśmy Kondzia to księżulek powiedział że nie zgadza się aby mój brat był chrzestnym bo 3 lata z rzędu nie było u nich wizyty duszpasterskiej :mad: no ale się wtedy wkurzyłam a że byłam z małym to poszłam zaryczana do domu. Brat wsiadł wściekły w samochód i pojechał na plebanię z awanturą że w takim razie niech zmienią godziny tych wizyt bo oni są w domu dopiero po 19.....

Nitka ona jest nieskończona - doprowadzona tylko do stanu używalności:D ale dzięki

muszę się nią na spokojnie zająć bo zupełnie mi sie zmieniła wizja jaką ustaliłyśmy z P. Jolą i kombinuję sama zupełnie:eek:

no ja właśnie przerabiam gniazdka w kuchni ;)

Ksiądz był o 21:eek: ja to nie mam szanas, żebym go nie przyjęła - proboszcz zna moją całą rodzinę bo jest już u nas baaardzo długo, znał moich dziadków bo kościół rozbudowywał i oni pomagali przy jego budowie a moi rodzice też się w kościele udzielają ;) i mimo, że my z baratem jakby trochę sie od kościoła oddaliliśmy ;) to i do nas przychodzi i nawet pogada, malinóweczki łyknie :) - plus taki był tego, że dla mojej Zu zrobił wyjątek jak ją chrzciliśmy i miała indywidualny chrzest .....

Monia dzięki łazienki to jeszcze czeka dużooooo pracy i kaski;)

a piekarnik mam bez mikrofali ale taki dzielony na pół i jestem zadowolona:)

Nitka ja w domu mam kilka takich gniazdek, które nie mają prądu i nie wiadomo do czego mają być, więc chyba też mnie czeka małe kucie:eek:

Jak porządny był to powinien mieć każde pomieszczenie "rozrysowane".

Niby Pan inżynier i sąsiad z poprzedniego domu więc zakładam, że źle nie będzie chociaż......... jest jedno miejsce w którym wcale nie zostały wyprowadzone przewody, pusta puszka na wejściu do kuchni, ostatnia z czterech :rolleyes:

cześć Pasiulka :)

gratuluję przeprowadzki :wave:

piękny prezent na gwiazdkę sobie sprawiliście i oby szczęśliwie Wam się w nowym domku mieszkało :)

bardzo mi się u Ciebie podoba :cool:

ps. strasznie zazdroszczę kostki - u nas wokół domu bajoro ogromne, wody po łydki, bez kaloszy do auta nie mogę się dostać po tych roztopach i deszczach ostatnich

Hejka Pasiu!

Je jednak w niedzielę nie mogę, bo zapomniałam że mam babci urodziny i imprezkę w domku. Mogę zaklepać sobie przyszły weekend, nie mam żadnych planów.

Co do księdza to ja miałam z nim ciężką przeprawę w sobotę. Żałuję że go do domu wpuściłam.

Buziaki zostawiam i będziemy w kontakcie.