Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny Wy się martwic nie musicie:) u nas strefa ograniczonego użytkowania i pozwalają budować tylko domy z częścią na działalność gospodarczą i teraz kombinujemy jak przekonać komisję z nadzoru, że część budynku jest pod działalność bo tak naprawdę to powinnam mieć zamiast bramy garażowej okna i wejście do biura:(

jedyna szansa, że rozporządzenie które o tym mówi przestało obowiązywać bo było zaskarżone... jutro więcej będę wiedziała

Dziewczyny Wy się martwic nie musicie:) u nas strefa ograniczonego użytkowania i pozwalają budować tylko domy z częścią na działalność gospodarczą i teraz kombinujemy jak przekonać komisję z nadzoru, że część budynku jest pod działalność bo tak naprawdę to powinnam mieć zamiast bramy garażowej okna i wejście do biura:(

jedyna szansa, że rozporządzenie które o tym mówi przestało obowiązywać bo było zaskarżone... jutro więcej będę wiedziała

Powiedz im, że część na dole to jest pod działalność, wspólne wejście do domu a na dole to biuro prezesa....

Ma kominek, salon, kuchnię do przygotowania kawy dla gości. czyli część socjalna, i WC na dole...

A to , że ciut inny standard niż w innych biurach... nooo to co innego... Tak prezes lubi...

Tylko tyle co pamiętam wysokość powinna być około 3 metrów...

Przecież możesz mieć firmę w mieszkaniu... domu i nie koniecznie chyba w samym płocie wejście :eek: W razie czego kwiaciarnię wystaw ;)

A w sprawie skórzanej kanapy to kopiuję ku przemyśleniu z wątku Czego-w-urządzaniu-domu-nie-zrobilibyście-ponownie

Już rozwijam. Wymieniłam kanapy pokryte grubą tkaniną na skórzane i żałuję. Może powód mało istotny, ale dla mnie tak. Po pierwsze mam psa, który co normalne przesiaduje na kanapie ;) i sobie "kopie w niej dołki", czyli drapie pazurami tak jakby kopał. Kto ma psa to wie o czym mówie. Druga sprawa to dżinsy i niektóre ich modele z ćwiekami przy kieszeniach (córka tymi ćwiekami podarła mi skórzane obicie krzesła). Dlatego koniecznym jest położenie na kanapie jakiegoś okrycia (koca albo "futrzaka"), które sie niemiłosiernie ślizga po skórze i przez to wstając z kanapy ściąga sie je ciągle i ciągle trzeba poprawiać. Nawet jak nie ma zwierzaka w domu, to na gołej skórze nie siedzi się zbyt przyjemnie. Takie jest moje zdanie. Mąż też stwierdził, że już nigdy nie kupi skórzanej kanapy.

dobrze, że jeszcze nie jestem na tym etapie :cool:

i wykuszu nie zasłaniaj, szkoda go by było

Hejka:)

zaraz do gminy uciekam to dowiem się coś więcej:rolleyes:

Gosiu moja sucz po kanapach nie chodzi bo ma zakaz ale moje dwa szkodniki to czasami mają dwie lewe ręce i potrafią np. całe płatki z mlekiem wylać na kanapę albo picie albo wgnieść różne jedzenia i tak dalej:eek:

Arniczko będziemy kombinować:bash:

Ja mam skórę od ~ 11 lat i nie zamieniłabym jej na nic innego... Nie powiem, ze siedzi się dobrze latem, czy zimą... Ale położyłam skóry owcze na siedzenie i jest OK.. Wiem ściąga się, ale nie aż tak bardzo jak tkanina. Moja psia też kanapowiec, ale nie grzebie łapkami po fotelach.. Poprzedni pies też kanapowiec był i nie mam ani jednej ryski....

Pasie... - Kombinuj dziewczyno... ;)