Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i co !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego nie wpadłaś !!!!!!!!!!!!

a ja naszykowałam 300 lekkostrawnych dań i takie tam jak u Kleopatry :D

Zuza utonęłam w kartonach - mieliśmy duży samochód i przzewieźliśmy przez tem weekend prawie wszystko ze starych śmieci:yes: a wczoraj wieczorkiem miałam jeszcze gości

ale wpadnę jak tylko będziecie na budowie bo muszę u Twojego małża zamówienie złożyć:yes: odezwę się jutro

Moja Zu na dobre zadomowiła się w przedszkolu a w piątek ma pierwszy bal karnawałowy :) oczywiście nie bardzo zdaje sobie sprawę co to jest ale się cieszy bo inne dzieci się cieszą :D

obiecałam sobie, że dziś się położę przed północą bo ostatnio o 2giej w nocy mierzyłam garderobę i szafy jakie mam zamówić...... potem rano ledwo żyję i nie mogę się do przedszkola wygrzebać:mad: cóż poradzić jak w nocy jest cisza i spokój i najlepiej się myśli... zaczęłam przed snem stosować medytację coby wogóle zasnąć:bye:

:goodnight:

o to sobie poszaleje, u nas też bal a temat przewodni księżniczki Disneya

Hej Aja:)

u nas tematu przewodniego nie ma aleeee prawie wszystkie dziewczynki i tak będą księżniczkami :D

dziś zabrałam Zu jako ostatnią :yes:po tym jak wczoraj przyjechałam po nią 15 minut przed umownym końcem zajęć a ona przez całą drogę płakała, ze chce z powrotem do przedszkola bo dwoje dzieci jeszcze zostało:o

Hej Aja:)

u nas tematu przewodniego nie ma aleeee prawie wszystkie dziewczynki i tak będą księżniczkami :D

dziś zabrałam Zu jako ostatnią :yes:po tym jak wczoraj przyjechałam po nią 15 minut przed umownym końcem zajęć a ona przez całą drogę płakała, ze chce z powrotem do przedszkola bo dwoje dzieci jeszcze zostało:o

hm, to już wiem, dlaczego nie chce mi się iść na piątkowy bal karnawałowy organizowany dla pracowników przez moją firmę - bo temat przewodni raczej na przebranie księżniczki nie pozwala :D