Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja może w podobnym do niego wieku, ale mnie się podobają nowoczesne wnętrza, ale u siebie nie bardzo Efilkowy dom chciałabym mieć.... Dla mnie za czysty... za biały..... , szarości też u mnie bym nie widziała... Z drugiej strony chciałabym mieć też ładne wnętrza, ale boję się aż takiej krytyki... Ona jest uderzająca i raniąca w serce... Choć pan sam o nią prosił. Z drugiej strony mam parę mebli które lubię i trzeba je wykorzystać... choć teraz to trudno do nich dopasować komody, komody pod TV, czy stolik.... O dodatkach typu karnisze czy zasłony to też mi jest ciężko jak nie wiem...

Wiesz ja to w ogóle to wolałam budować niż wykańczać....

A dużo postów powiadasz... to ja mam więcej i to w dwa lata niecałe... W końcu to FM jest nie tylko o budowaniu. A jak mamy czas, to zamiast seriali tasiemców oglądać w TV i M jak miłość... to wolę z dziewczynami pogadać....

Pasie ja swojego syna też nie jażę.... Czasami mi się wydaję, że z innych światów jesteśmy i podmienili go w szpitalu....

To prawda pokolenia to wieczność...

Myślę, że nas dzieli tylko dekada.... ale za to jak wielka ta dekada musiała być.....

Ojjj różnimy się i to bardzo jeśli chodzi o wnętrza....... ale za to nam się świetnie rozmawia z Wami... Niektóre żeczy też bym zaadoptowała dla siebie...

Przez FM mam nowych znajomych.... Podobne mojego wieku są z pewnością Neferka i Rasia... i z nimi też super mi sie rozmawia... Natomiast z blokową koleżanka nie mam za bardzo o czym rozmawiać... Wnętrza zupełnie zawsze inne jej niż moje.... , poglądy inne... , zapatrywanie na świat i życie inne... Podobne miałyśmy młodsze dzieci... i o rok różnicy starsze.... Młodsze chodziły do tej samej szkoły więc i problemy podobne i znajomi... ale... Między mną a nią przepaść...

A odnośnie wnętrz... jedni mają piąty zmysł dekoratorski i potrafią zrobić coś z niczego tak jak Lasze ( wiem, źle napisałam, ale wiesz o kogo chodzi...) , inni potrafią wnętrze wyczarować a inni nie i biorą dekoratorów, projektantów... A jeszcze innych na ta grupę zawodową nie stać i albo mają koszmarne salony i wnętrza albo pytają innych, albo metoda prób i błędów. Ja też pytam..., ale boję się aż takiej krytyki.... No strachliwa jestem....

J..... ale boję się aż takiej krytyki... Ona jest uderzająca i raniąca w serce... Choć pan sam o nią prosił. ....

nie wiem co za pan? Jeśli codzienny to kiepsko, jak nie to niech się buja, to ma się Tobie podobać i Ty masz się w dobrze czuć w SWOIM domu :lol2:

nie wiem co za pan? Jeśli codzienny to kiepsko, jak nie to niech się buja, to ma się Tobie podobać i Ty masz się w dobrze czuć w SWOIM domu :lol2:

Niie Gosia... pan prosił o krytykę swojego salonu to ją dostał jak pokazał swój salon....

Ja salonu nie poddałam krytyce, i boję się jej więc nie pokarzę na wątku o wnętrzach... W swoich komentarzach pokazuję ale tam jest garstka dziewczyn, które dobrze życzą i dobrze podpowiadają...

Na krytykę " Obcych" nie jestem gotowa.... Bałabym się jej....

A mój salon mnie się podoba... i mam przeeeeestrzeń... i nie chcę jej zagracić....

No i najważniejsze, żeby się wnętrze domownikom podobało, ale to zawsze jednak mile łechce, jeśli ktoś dobre słowo rzuci, raczej każdy łasy na takie słowa :) A pan powinien się cieszyć, że na forum gazety zdjęć nie pokazał, bo pewnie resuscytację trzeba byłoby przeprowadzić ;) Tu i tak został dyplomatycznie potraktowany :lol:

ps. ale ogród ma piękny.... zazdroszczę baaaaaaardzo!

Odnośnie tej wanny co by tam nie zaśmiecać. !60 to nie jest taka mała, być może fotka przekłamuje faktyczny rozmiar. Podoba mi się jak przełamałaś szarości drugim kolorem. Poczekam cierpliwe na fotki ściany z umywalkami. Pozdrawiam.

przekłamuje - wanna jest na prawdę wystarczająca :yes: a na resztę fotek to jeszcze niestety poczekasz....