Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pięknie :) I widać, że Mała Księżniczka zadowolona :)

z sentymentem zauważyłam kolekcję miśków na parapecie - ja w dzieciństwie wolałam miśki niż lalki

Dzięki Elenko :) a kolekcja miśków powstała w połączeniu z miśkami Starszaka, które Zu dostała w spadku;) a chwilowo robi za ozdobę okienną...

pasie, cudny pokoik! A tak w ogóle to witam, bo ja tu pierwszy raz, ale podglądam od dawna:D Mamy podobny styl urządzania domku, wiernie kibicuję i zaglądam. Ja jestem na etapie pt. przeprowadzka maj, czerwiec :yes:

Witaj :) dzięki :)

ja też zauważyłam, że podobny styl preferujemy;) więc ja też Tobie kibicuję i czekam na efekty końcowe:D

Pasiu dziękuję za pogaduchy.:)

Zulinka Ci znowu podrosła!I ma wspaniały pokój. Świetnie prezentuje się ta podłoga, co jej wybrałaś i do tego super tapeta, ma wszystkie kolory, ale jakoś tak w umiarze.Bardzo mi sie to podoba:)

Mysiu ja Tobie tez baaardzo dziekuję za spotkanie, pogaduch i miłe słowa :D

i zapraszam następnym razem do siebie:yes::)

Hejka

Dziękujemy Pasilko za gościnę. Dominika była bardzo zadowolona i do snu opowiadała tacie że była u koleżanki co robi siusiu na nocniczek:lol2:

Bardzo mi się podoba Wasz domek i pokój Zu bardzo przytulny i dziewczęcy.

Do miłego zobaczenia:)

Madzia i ja Wam baaaardzo dziękuje za odwiedziny:)

i za dwa tygodnie się widzimy;) musze tylko Zuz@nkę urobić;)

Ale, zazdroszczę Zary w moim mieście nie ma:cry:

a z moich zakupów wyszły nici :( nigdzie się nie ruszyłam

i cały dzisiejszy dzień to zupełnie dzień świra a najgorsze to że prądu nie było od 8.30 do 15.30- zwariować można :mad: a jutro powtórka dnia bez prądu tylko, ze jutro nikt mnie od zakupów nie odciągnie:)

na szczęście i na pocieszenie dziś przyszła (błyskawicznie) lampa do pokoju Zuzy:)

http://www.barokko.pl/data/gfx/pictures/medium/7/4/1647_5.jpg

dziś nie było prądu od 8.30 do 18tej :onooormalnie masakra:bash:

a moje straty z tego tytułu są jeszcze większe;) bo całe przedpołudnie buszowałam po GM i troszkę kaski tam zostawiłam;)

a najlepszy zakup to z Almi Decor mam - solniczka i pieprzniczka za całe 11 złociszy:rotfl:

Pasiulka, niezły deal zrobiłaś - przyoszczędziłaś na prądzie, a poszalałaś w galerce :lol:

:D

a najlepsze, że małżowi powiedziałam, że nic nie kupiłam tylko pooglądałam:lol2: i tak się nie zorientuje;)

a teraz czekam na małża aż z pracy wróci ale już dłużej nie dam rady i chyba spadam spać:bye:

:goodnight: