Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naprawdę chcesz już zmieniać umywalkę?

Ja bym zrobiła jakiś ciemny blat, taki w odcieniu róż. Może jakiś kamień?

A może stolik od maszyny do szycia?

Nie wiem czy dobrze widzę, czy nad wc masz drewnianą półkę? Jeśli tak i ona zostaje to można wtedy iść w ten odcień drewna.

Becia ja od początku choruję na tą umywalkę :yes: do tej pory małż się jej sprzeciwiał ale powolutku go urabiam

tam mam teakowy parapet taki jak podłoga....... ale ta obecna umywalka miała stanąć na białej, starej konsolce i ta wizja mi najbardziej odpowiada bo wymyśliłam sobie, że ta łazienka ma być trochę w stylu glam, tylko boje się, że ten duravit może być za masywny do takiej delikatnej konsolki, ale ten stolik od maszyny może i by podpasił.....poszperam na allegro, dzięki:)

Pasie wczoraj sobie pooglądałam Twoją wymarzoną. Ładna jest ale na mój gust niepraktyczna. Głęboka, więc nisko półka musi być, a wtedy schylać się trzeba. Wydaje mi się, że to są forma dla formy - bardzo płaskie rozchlapują wodę wszędzie, a żeby w takiej ręce umyć to trzeba by do środka łapu wsadzać, bo z kolei ma stosunkowo małą średnicę. uff ale się nagadałam :o

Pasiula, naprawde przemysl to jeszcze - masz juz "gitara gra", to po jaki grzyb bedziesz zmieniac na sile :D wiem, ze sa rzeczy na ktore straszliwie sie choruje i tez mam pare takich kompromisowych ktore bym wymienila ale po roku mieszkania przyzwyczajeniowo przestaly mi przeszkadzac i teraz sobie mysle - wymienie przy nastepnym remoncie na takie na jakie zachoruje.

Chciałam się pochwalić moimi sukcesami w gminie;) podpisałam w końcu umowę na odbiór ścieków i odebrałam protokół odbioru przyłącza wodnego :yes: więc mam komplet papierków do odbioru budynku no może poza jednym..................................... pozwoleniem na budowę :rotfl:

Byłam też w przedszkolu gminnym w sprawie zapisu tam Zu - ona najbardziej w świecie by chciała tam chodzić bo mają super wypasiony plac zabaw :D obiecałam jej że po wakacjach tam pójdzie a tu klops......... pani dyrektor lojalnie mnie uprzedziła, że są marne szanse na przyjęcie wszystkich 3 latków...... chyba trzeba komuś posmarować;)

Wrrr tego nie znosze... a juz najbardziej sytuacji w której od miejsca w przedszkolu zalezy czyjś powrót do pracy, a paniusia mówi, że jak matka nie pracuje to może z dzieckiem posiedzieć w domu.

:mad:

wywóz śmieci i ja musze sobie załatwić... ale to dopiero po TV :D:D:D

Pasiulka, jesteś na najlepszej drodze, żeby to pozwolenie otrzymać :)

a przedszkole... no cóż, to jest po prostu polityka prorodzinna ;)

mam nadzieję że papierki pójdą po mojej myśli:yes:

a mój małż się zawziął i bedzie się procesował jak Zu nie przyjmą ;) już to widzę:lol2: