Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fenkiuję za życzenia, prezent i odwiedziny - no i za listewki ;)

Do poniedziałku :)

Pasiulka dywan jest taki:

[ATTACH=CONFIG]46141[/ATTACH]

muszę tylko przekonać P że nie może go mieć - nie potrafi zrozumieć że u niej się nie sprawdzi :(

Ponegociuję z nią przez weekend ;)

Cała przyjemność po naszej stronie:)

negocjuj, negocjuj bo wiesz, że do Zu będzie pasował:yes:

Mam nadzieje, że sprawdzi się powiedzenie jaki poniedziałek taki cały tydzień :yes: bo mi się zaczął baaardzo dobrze :D i to słońce za oknem jakoś mnie tak nastraja pozytywnie i to mega:)

tfu tfu żeby nie zapeszyć ;)

to trzymam kciuki, aby tak było :D

mi też dobrze tydzień się zaczął i mam nadzieję, że tak zostanie do końca :D

Przywiozłam dziś dywan od Zuz@nki ale bateria w aparacie mi padła, więc fotki dopiero jutro:rolleyes:

a dziś wpadłam na szybko do LM i rozdawali tulipany na dzień kobiet i kupon rabatowy na dział dekorację - więc kupiłam rolety do starszaka i parę ramek na zdjęcia bo w weekend przy rozpakowywaniu kartonów trafiłam na taki pełen naszych albumów ( ale miała Zu zabawę) i chyba coś trzeba będzie powiesić :yes: jak tylko ścianę pomaluję....

Edytowane przez pasie

Przywiozłam dziś dywan od Zuz@nki ale bateria w aparacie mi padła, więc fotki dopiero jutro:rolleyes:

a dziś wpadłam na szybko do LM i rozdawali tulipany na dzień kobiet i kupon rabatowy na dział dekorację - więc kupiłam rolety do starszaka i parę ramek na zdjęcia bo w weekend przy rozpakowywaniu kartonów trafiłam na taki pełen naszych albumów ( ale miała Zu zabawę) i chyba coś trzeba będzie powiesić :yes: jak tylko ścianę pomaluję....

ja też byłam dzisiaj w LM i nic takiego nie dostałam :(

Hejka:)

własnych powiadomień nie dostałam :(

Zuza nie zamaco;) trzeba sobie pomagać jak się da:D

Lidzia nawet nie pstrycznięte bo ja dziś się zawodowo dokształcałam i wróciłam baaardzo późno, jutro mam dzień domowy to nadrobię:yes:

Ja dostałam wczoraj fajne kwiatki od małża, nawet nie wiem jak się nazywają ale są fajniste a od brata dostałam......goździki:D ale najlepszy był mój tato bo mi przysłał z nad morza MMS z różą:)

Nooo Pasiulka z nad morza powiadasz..... A mnie tak chce się morza;)

I wczoraj też dostałam kwiatki od męża... i ładne róże i nie wystrojone bynajmniej w plastiki... nie lubię plastikowych wstążek, celofanów i innych dodatków. Nawet młode pilnowało i instruowało panią w kwiaciarni....