Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasiula a nie mogla bys ciachnac dywanu po dlugosci lozka ? czy cos Ci przeszkadza ?

wiesz najpierw tak położyliśmy ale jakoś nam nie grało i małż go przełożył w drugą stronę - jak by był trochę większy to tak by leżał.....

a historia dywanu jest taka, że Zuz@nka kupiła go za grosze na wyprzedażach dla córki ale teraz nie pasuje do jej wizji pokoiku więc ja go za te grosze odkupiłam:yes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejeczka... no bardzo fajnie ten dywan "leży" :D i lampa jest świetna...

aaaaa i ja też zaglądam... ino nie zawsze pisze, bo jestem czasem mocno do tyłu w pogaduchach :(

Nitka dzięki :) a jak Twoje bąki - zdrowe już?

bo mi właśnie Straszy zachorował - gorączkę ma od wczoraj...

ODPUKAĆ !!!!! zdrowe :)

od środy dziarsko maszerują do szkoły i przedszkola... tylko wczoraj byłam wredna matka, bo nie puściłam ich na urodziny do HULA KULA.... ale ja wiem co się tam wyrabia i wiem, ze zdrowi to byśmy po tym wypadzie nie byli . A jak znów mi zachorują to zaległości się będą ciągnąć za nami niczym smród jakiś ;)

Amen ;)

a Twojemu zdrowia życze duuuużo :) choć on się pewnie cieszy że siedzi w domu, co?

dzięki:) ale raczej nie za bardzo się cieszy. bo potem będzie musiał nadrabiać - a to leń:mad: jak chodzi to prawie wcale się nie musi uczyć, żeby minimum wyznaczone przez niedobrą matkę, czyli 4 przynosić, wystarczy, że na lekcjach uważa....

Pasie, czy Ty swoich wykonawców od kostki polecasz?

ile metrów do ułożenia mieliście?

napiszesz mi co za kostka i koszt - może być na priva :)

Raczej polecam-chociaż dopiero teraz się okaże, bo zdążyli skończyć a następnego dnia spadł śnieg, pamiętam, że kostka libet szara i grafit, my mieliśmy do położenia prawie 500m a resztę sprawdzę i napiszę później :yes:

Pasie... ja o te listwe nad tapetą przyszłam zapytać, sami klieliście? bo u Zuzy to pewnie robiła firma a u nas tego malutko jest więc może bym sama jakoś... obleciała :)

Zuza... a pamiętasz gdzie te listwy kupowałaś? :)

Pasie... ja o te listwe nad tapetą przyszłam zapytać, sami klieliście? bo u Zuzy to pewnie robiła firma a u nas tego malutko jest więc może bym sama jakoś... obleciała :)

Zuza... a pamiętasz gdzie te listwy kupowałaś? :)

Nitka my sami, własnymi ręcami a kupowane właśnie tam gdzie Zuza swoje czyli na Bartyckiej, pawilon 19