Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak ale przy szerokich listwach i sporo łaczeń było bo robili cały dom, a jak to chodzi o mniejszą ilość to pewnie taniej

jeszcze taniej :o bo ja się nie znam, ale mnie te 20 to tanio się wydawało...

Zuza podrzuć numer tego pana... może się mi uda go zwabić do mnie i by mi powiedział ile by chciał u nas... bo na mojego Trzeszczącego to raczej liczyć nie moge. On mi ostatnio wraca po 22... :( :mad:

OO ja bym własnie chciała najprostszą jaką się da, jakby sie dało to niesymetryczną (tzn więcej listwy na suficie)...

wiesz Nitka, nam się te listwy jako wykończenie tak spodobały, ze też będziemy ściany przy sufitach tak wykańczać, tylko szukamy jak najbardziej nowoczesnego wykończenia :yes:

wiesz Nitka, nam się te listwy jako wykończenie tak spodobały, ze też będziemy ściany przy sufitach tak wykańczać, tylko szukamy jak najbardziej nowoczesnego wykończenia :yes:

ooo to może zakolegujemy :D:D:D

bo u nas w sypialni jest łaczenie które wiem juz że będzie doprowadzało do szału kazdego dnia jak otworze oczy. Ale jak znam Trzeszczącego się mu spodoba, więc kto wie, kto wie....

zwłaszcza że jest na forum wątek o wnętrzach eklektycznych i nie powiem... wygląda bardzo ciekawie, ale trzeba wyczucia.. i tu potrzeba rozwagi ;) przynajmniej u mnie :D:D

a jeszcze zapytam cena listwy zalezy tylko od wielkości i kształtu czy od tego z czego ona jest zrobiona też? one się czymś znacząco różnią? :)

pan Robert: 518-517-322 i krzycz żeś ode mnie ;) to może dostaniesz lepszą cenę ;)

a ceny listwe zależą od wzoru, wielkości i tworzywa z którego jest wykonane

Dzięki serdeczne :)

Tylko, ze noooo... dla mnie to Ty Zuzka jestes :D:D dla niego też? :o

A z czego wziąć te listwy by wyglądały oki? one bedą wysoko więc jakoś strasznie wytrzymałe chyba byc nie musza, co?

mozesz mówić do niego: zuzanka - bedzie wiedział o kogo chodzi ;)

Nituś, najlepiej się trzymaja listwy bovelucci bo są najlżejsze i nie pracuja na łączeniach a poza tym są tanie !!!!!!!!!!!!!

Ide googlowac :D:D:D

Dzięki. Mam nadzieje, że za jakiś czas znów będe miała coś ładnego w domciu... na razie to mi elektryk nie odbiera telefonu. Jeszcze wczoraj się ze mną umawiał, a dziś... Nic poczekam do jutra moze przyjedzie.

Natomiast bardzo zadziwia mnie sklep gdzie zamawiałam pstryczki - przysłali mi berkery za 2,5 tys i nic. Ani numeru konta, ani kwoty do zapłaty. Cisza :o

Dzięki. Mam nadzieje, że za jakiś czas znów będe miała coś ładnego w domciu... na razie to mi elektryk nie odbiera telefonu. Jeszcze wczoraj się ze mną umawiał, a dziś... Nic poczekam do jutra moze przyjedzie.

Natomiast bardzo zadziwia mnie sklep gdzie zamawiałam pstryczki - przysłali mi berkery za 2,5 tys i nic. Ani numeru konta, ani kwoty do zapłaty. Cisza :o

googluj i dzwoń do pana R ;) bo ma terminarz zawalony ale dla forumowych lasek wykorektoruje kogoś ;)

Ciiiiiiiiiiiiiiii elektrycy....no comment - choć mój zawsze odbiera może chcesz numer ;)

Nitka a może to ten sam co u mnie ;) tylko mój miał byc w poprzedni weekend i ani widu...

a co do pstryczków to niezły bałagan mają w tym sklepie:D