Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek Dziewczynki :p

właśnie spać Zu położyłam i jem śniadanie, to mogę tu na chwilkę zajrzeć, bo potem znowu jeżdżenie mnie czeka a w programie starostwo, notariusz, urząd skarbowy :roll: :p

Pasie zjedz solidne śniadanko bo napewno spalisz nie tylko benzynę ale i kalorie bo zapowiada się sporo emocji :wink:

trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!

oby to był efektywny dzień i wszystko poszło szybko i sprawnie !!!!

ucałuj Zu

http://img245.imageshack.us/img245/8227/tatty2059sx5.jpg

Gość justyna_m
jak patrzę na dzieci to mi się też chce :roll: była u mnie w biurze wczoraj koleżanka z taką 6cio miesięczną niunią ... taka cudowna i grzeczna i nie chciała do mamy iść tylko mi na kolanach siedziała :D :D jakie to milutkie było :D

jak patrzę na dzieci to mi się też chce była u mnie w biurze wczoraj koleżanka z taką 6cio miesięczną niunią ... taka cudowna i grzeczna i nie chciała do mamy iść tylko mi na kolanach siedziała jakie to milutkie było

właśnie Zu się obudziła po całych ....................20 minutach spania :evil: nawet śniadania nie dokończyłam,

w nocy co co godzina się budziła i w końcu o drugiej wzięłam ją do naszego łóżka, ale i tak dalej się budziła, masssakra :roll: mam nadzieję, że to od zębów i przejściowe :lol:

Boziu jaka Zu jest fantastyczna na tej hustawce. I jak slicznie ubrana. Oj czeka Cie tej wiosny robota Pasiu przy małej, oj nalatasz sie za nią nim sama zacznie chodzic:)

taak w za dużą kurtkę, która miała być na wiosnę ale moja pyza z kombinezonów wyrosła za szybko wyrosła :o już muszę latać bo wszystko z podłogi zjada, nawet najmniejszy okruszek, a ostatnio żuła zeschły liść od kwiatka :roll: