Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my też wracamy do tematu kanapy i ciężko będzie, bo na kanapie idealnej dla małża ja nie siegam nogami do podłogi (kolan zgiąć nie mogę, bo leżą na siedzisku, więc stopy majtają sie nad podłogą), a z kolei te wygodne dla mnie są za płytkie dla niego :rolleyes:

u nas też się ciężko zapowiada:( zresztą nie tylko to wrzucę wieczorem zdjęcia mojej klatki schodowej bo z poręczami walczę.....

Hejka:)

chwilowo pochłania mnie walka z ziemią - przegrabiłam dziś po raz kolejny miejsce na którym lada dzień będziemy siać trawkę - firma ogrodnicza wyliczyła sobie za tę przyjemność 4,5 tysia ale małż mi po ambicji pojechał i sami robimy - znaczy on pracuje a ja robię dobrze, że mam pomoc z Rodziców i Brata to we czwórkę damy radę:)

dzisiaj siewniczek od Nitki przywiozłam ...... jutro podobno ma padać, ale to w sumie dobrze bo mam dzień spraw zawodowych:rolleyes:

Czekam na Twój trawniczek :)

A fotki gdzie??????

Ja też czekam ale przed nami jeszcze trochę roboty i się zastanawiam jak powiedzieć suce żeby nie latała tam gdzie zasiejemy:rolleyes: i to przez parę ładnych tygodni

Arniczko może za chwilkę uda mi się zgrać ale trawnikowych zdjęć nie robiłam, może jutro jak nie popada.....

Witam :)

Pasiu napisz mi prosze ile ostatecznie cie wyszedl ten stol w MD, jakie wymiary ? Ja bym bardzo chciala ten stol ale na razie musze sie oswoic z cena :D

no ja nie dałam rady się oswoic ;)

A skoro ja nie dałam rady to Trzeszczącemu nawet gitary nie zawracałam :D:D:D dobra żoncia nieee? :p

Coś wrzucę:)

a moja klatka schodowa i potrzebuje porady barierkowej

http://i56.tinypic.com/2jca69t.jpg

podoba mi się prosta -kwadratowa jaku Myszy

albo szkło z nierdzewką np.[ATTACH=CONFIG]51385[/ATTACH]

co lepiej przypasi????

wiedze, że mamy te same dylematy ;) ja przynajmniej o sofe jestem dalej :D:D:D a barierkę ze szkła odrzuciłam na dzień dobry. Piękna i owszem, ale nie dla mnie latanie ze szmatą. I tak mnie schody będą wykańczać bo se paniusia ciemne zażyczyła :D Ja chyba pójde w nierdzewkę z pochwytem drewnianym. ALe mam jeszcze tyyyyyyle czasu, zeeee śpię skopojnie :D

Póki co znów mam schodziarzy, więc można powiedzieć że niedługo będzie widac początek końca. :D