Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pieknie :)

kurde my tez mamy tkmaxa, az wstyd sie przyznac ze jeszcze nie bylam, nawet nie wiem czy sa tam dodatki do domu u nas...

Aniu dzięki:)

ja potrafię tam dłuuugie godziny spędzić i zawsze coś wyszperam, u nas chyba popularny bo w soboty są mega kolejki i sporo znanych z telewizji i gazet ludzików można zobaczyć ;)

ja nigdy nie mam czasu na dlugie godziny wiec tylko przelatuje na domowe rzeczy, raz kupilam tam czapeczke amelii :)

Hej Markociu:)

ja lubię wpaść w tygodniu przed południem - korzystam dopóki do kieratu nie wrócę;)

do dentysty zaraz jadę :rolleyes:

a chciałam powiedzieć, że zachorowałam na taras draweniany ponownie jak zobaczyłam ten Mirki - wrzucę jedno zdjątko (mam nadzieje, że się nie obrazi)

IMG_5724.JPG

i kombinuje, jak takowy wykonać u siebie a problem leży w tym, że mam za wysoko wylane - chyba będą skuwać;)

Czeeeeść

A można?

Śliczne zdjęcia (gdzie robione?) Ja mam hopla na punkcie dzieci, chyba powinnam się opanować :D

Storczyki - jak mają ładne korzenie (podobają Ci się) to zostaw. Ja ostatnio nabylam storczyka w LM, jest śliczny i pięknie się trzyma na razie, chociaż ja w te supermarketowe nie wierzę (wszystkie uśmierciłam), za to przywiezione w mróz i wiatr z Gdańska z jakiejś podrzędnej szkółki żyją i kwitną nieprzerwanie od lipca zeszłego roku.

Lapmionki świetne. Ja jeszcze nie byłam w TKmax, trafiliśmy przez przypadek w dzień otwarcia na te wszystkie gwiazdeczki TV witane szampanem i truskawkami, dostaliśmy od hostessy drewniany domek. Lili trzyma tam swoje sztućce IKEA :D

Ale się rozgadałam ... uff

Przepis na pyszny serniczek:)

Haaaa haaa haaaa

Czytam sobie i czytam, patrzę ... a tu mój serniczek!!!!!!! (piekłam 3 dni temu!) :D

Pyszny jest, co nie? :cool:

Oto dowód (potem wykasuję)

O oł, nie umiem teraz tego usunąć :eek:

Polecam też genialny i kremowy z mlekiem kokosowym i wiorkami (kokosa bardzo nie czuć, ale sernik jest genialny, mniaaam)

Idę czytać dalej:)

207771_200110930028833_100000897827110_558858_5793496_n.jpg

Edytowane przez monsanbia

Pasie, od razu ku pamięci

1. Gdzie kupowaliście teak na podłogę do łazienki? Ja robię obydwie łazienki w teaku. Możliwe że one inaczej wyglądają? Te które ja oglądałam są takie jasne miodowe, Twoje klepeczki fajniejsze, niektóre ciemniejsze

2. Czy dobrze widzę że w Twojej małej łazience kibelek jest tak blisko ściany? Jak się z niego korzysta. Bo ja się przeraziłam jak panowie zamontowali nasz stelaż i się okazało że to tak blisko. Cały czas myślę czy nie za blisko :(

co do teaku to przywoził mi go parkieciarz, pamiętam, że był troche jaśniejszy- ściemniał po olejowaniu a kibelek jest ok 25cm od ściany małż nie narzeka (on wiekszy;))

O, to u mnie będzie podobnie. Rozumiem że jeśli mąż nie narzeka, to Ty też*nie?

Zawsze to jakieś pocieszenie :)