Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

święta święta i po świętach.....

dobrze, że dziś pogoda łaskawa i można było pospacerować

a u nas w ogrodzie śnieg;)

http://i54.tinypic.com/2ce6nb9.jpg

a i czas nadszedł na zmianę avatarka:)

i na koniec zdjęcie świeżo powieszonych rolet w świątecznej oprawie;)

http://i53.tinypic.com/1zl3jg8.jpg

Edytowane przez pasie

to dawaj cynk jak będziesz jechała :yes: bo Lidzia też się do Zuzy wybiera oby nie jutro bo mnie szczena boli i mam zdjęcie szwów po rwaniu:(

biedactwo :( wiem co to znaczy :(

jutro na pewno nie będę jechać do Zuzy. Jeśli będę się wybierać, to pewnie koło czwartku

Śliczna Zu :D

doberek:)

Lidzia, Aja dzięki:)

Lidzia może do czwartku mi się poprawi bo na razie to ketonal ledwo pomaga - dobrze, że dziś idę to lekarka zobaczy co się dzieje, bo boli mnie prawie non stop:(

trochę długo cię boli, chociaż ja już nie pamiętam ile to u mnie trwało. Koniecznie porozmawiaj z lekarką co się dzieje i mam nadzieję, że niedługo przestanie boleć.

I świnia ze mnie, bo nie pochwaliłam przepięknych rolet :oops: :D

Lidzia wybaczam;)

Zuza dzięki :) tym bardziej, że kupowane zupełnie w ciemno i trochę z naciskiem małża na wzór bo ja chciałam gładkie :rolleyes:

Gosiu już zaczęłam;) ale tak to jest jak się ma starszego brata i ciągle jacyś koledzy przez dom się przewijają :yes:

a co do zęba to mama mnie straszy, ze mam suchy zębodół - cokolwiek to jest to nieźle daje mi popalić :bash:a dentystka dopiero o 15