Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem już po wizycie:yes:

mam zapalenie zębodołu - dostałam coś w tą dziurę i jest trochę lepiej, jutro rano jadę znowu - a najlepsze jest to, że przez ten ząb to się katowałam i w sumie tak od tygodnia i przez święta mało co jadłam (przynajmniej nic nie przytyłam a nawet trochę mi spadło;)) a i tak zapalenie mam a pani dentystka powiedziała, że jak ma się zrobić to i tak się zrobi :bash: czy się je czy nie i jak zwykle mi się musiało przytrafić:sick:

z dobrych wiadomości to taka, że trawka wschodzi i z dnia na dzień coraz większa:) a jutro jak mi już bedzie troszkę lepiej to skończę moje ogrodowe prace podokienne;)

a na koniec to

Dziękuje w imieniu Zu:)

Hej :)

humor mi z rana poprawiacie miłymi słowami:) dziękuję:):):)

od wczoraj nie brałam nic przeciwbólowego huuurrrraaa:) dziś mogę znowu zabrać się za pracę w ogrodzie:yes:

wariatka :D

no cooooo ;) truskawki czekają i borówki i róże i rhododendrony:yes:

Nic dodać nic ująć....

A jak zielone czekały to sobie jeszcze poczekają.... Nic się im nie stanie.... A pamiętasz ten ból po zębie... Wiec siadaj na poopie i pij kawkę... a nie biegaj z łopatą po ogrodzie....

a truskawki będziesz jakoś ściółkować?

tak:yes: tata każe słomę:D ale będzie tylko włóknina i kora ........ale w tym miejscu truskawki i maliny rosły od zawsze i to bez żadnych dodatkowych zabiegów więc chyba i teraz problemu nie będzie:)

Edytowane przez pasie

Ziuzia slicznie wyglada wsrod sniegu w slonecznych butkach :)

a rolety swietne sie wpasowaly, no nic lepszego w ten wykusz nie moglas wymyslec ;)

aaaa i Twoj kolor antracytowy jest tez juz na naszej scianie, Dejw chodzi dumny ze taki ladny kolor mamy i powtarza "jak ja lubie takie konkretne kolory" ;)

Aniu dzięki:)

ci faceci;)