Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witanko przedweekendowe:)

wczoraj listwy przypodłogowe przyjechały :wave: nooooormalnie sama w to nie wierzę, że wreszcie są.......... tylko termin montażu bliżej nieznany.... Górale mają czas po 15 maja ale lepiej by im pasowało w czerwcu wiec zobaczymy......

ale najbardziej to martwię się o roślinki - jak one przetrwają to zimno....tyle pracy mnie to kosztowało....

Witam:)

Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale chodzą słuchy, że masz nową galę concept szarą w polerze:)

Jak się użytkuje? Mam zamówioną do kuchni i nie wiem, czy nie zmienić zamówienia na satynę, bo mam sporo wątpliwości...

Witaj:)

tak mam - generalnie nie jest zła;) najgorsze są pozostałości po moim psie - biszkoptowym labradorze a i jeszcze - mam za jasną (bo bardzo jasny szary) fugę, niestety nie zaimpregnowałam jej i jest teraz ciemnoszara;) co do samego poleru to nie narzekam:)

To ja się dołączam do ułomków oświetleniowych :), póki co mam 4 szt z których wyboru jestem zadowolona, choć wiele więcej lamp w domu nie mam :(

A gdzie nad to może jeździsz, bo ja podobny system uprawiam, ale w tym roku taras, nie egzotyczny, ale będzie, jeziorko we wsi jest, to może jednak trochę u siebie poprzebywamy.

Mój starszak, w zeszłym roku, jedynie głośnym "rozkazem" dawał się "namówić" na wyjazd na plażę.

Emolku lampa świetna!!!!! wyobraziłam sobie ją w wykuszu i chyba właśnie czegoś takiego tam chcę, tylko muszę sobie jej makietę zrobić - czy trzy takie obok siebie to nie za dużo? aaaaaa i jeszcze małż zostaje:bash:

Co do morza to my mamy miejscówkę w Unieściu k. Mielna:yes:

I całe bite 2 m-ce tam siedzicie? no to wyjścia nie ma kiedyś do Ciebie podjadę, bo jaj mam "metę" ;) w Kołobrzegu ale większość czasu siedzę jakieś 40 km na wschód czyli też blisko, a w jakim wieku Twój starszak?

No to muszę Cię jeszcze zabrać(jeśli nie byłaś) na wycieczkę do Hortulusa, super centrum ogrodnicze w pięknymi ogrodami tematycznymi, całkiem niedaleko.

Będziemy chyba tak do 10 sierpnia bo potem jeszcze na południe Europy chcemy ruszyć ........mój starszak ma 11 lat, w Hortulusie nigdy nie byłam a jeżdżę tam już 10 sezon, mama moja była w zeszłym roku i fotki widziałam i koniecznie muszę to zobaczyć na żywo ...... więc jakieś spotkanie zmontujemy, ja w tym roku chyba juz pod koniec czerwca tam pojadę...