Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja swoje kupilam na ebayu, za 50 euro/szt, ale wiem ze Skaba je gdzies w Polsce wypatrzyla...

Dzięki. :)

Czy to ta strona?

http://www.ebay.pl/

I jak sie te lamy nazywają?

ja kupilam swoje lampki tutaj ale nie polecam bo czekalam 2 miesiace

Piątek 13-go

w starostwie czeka na mnie zawiadomienie o wszczęciu postępowania, które mam w poniedziałek odebrać i wtedy w ciągu tygodnia będą mogli mi wydać ten mój upragniony papierek :D

nie uwierzę dopóki go nie zobaczę :p :p :p

Witam w ten mrozny ale bezśnieżny poranek.

No ja bym też był ostrożny w optymizmie. Nam się PnB uprawomocniało (tak się pisze ?) od 13 listopada do 4 grudnia , czyli ustawowe 2 tygodnie. Zresztą trzeba jeszcze donieść papierzyska do PINB-u ale to czysta formalność.

Życzę gładkiego i szybkiego otrzymania PnB .http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif

Piątek 13-go

w starostwie czeka na mnie zawiadomienie o wszczęciu postępowania, które mam w poniedziałek odebrać i wtedy w ciągu tygodnia będą mogli mi wydać ten mój upragniony papierek

nie uwierzę dopóki go nie zobaczę

Witam w ten mrozny ale bezśnieżny poranek.

No ja bym też był ostrożny w optymizmie. Nam się PnB uprawomocniało (tak się pisze ?) od 13 listopada do 4 grudnia , czyli ustawowe 2 tygodnie. Zresztą trzeba jeszcze donieść papierzyska do PINB-u ale to czysta formalność.

Życzę gładkiego i szybkiego otrzymania PnB .

mroźny :o u nas słońce a o 9 rano było 7 na plusie

terminów trzeba dotrzymać, więc poczekamy a ekipa i tak po świętach dopiero będzie mogła więc mam nadzieję, że wszystko już będzie załatwione :D

Właśnie czytam, że przynajmniej do wakacji albo i do października ma tak być korkowo na ulicach warszawy :evil: :evil: :evil:

no to mnie szlak tafi !!!!!!!!!!!!

Warszawa zabita na maxa !!!! :x :x :x :x :x

Nie oznaczony objazd od Raszyna do Piaseczna, myślałam że zawieszenie stracę po jakiś polnych drogach, tak mnie to w......ło że jutro jadę do gminy Lesznowola zrobić awanturę !!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ja unikam jeżdżenia do Warszawy jak ognia :roll: co najwyżej na Ochotę podjadę a małż i tak codziennie jest w centrum i na mokotowie to jak coś to on załatwia :lol:

Starostwo załatwione ale jutro muszę odwieść to co dziś wzięłam :lol:

PIT złożony plus ploteczki z koleżanką zaliczone :D

Notariusz też dostał już komplet papierów :D

bilans dnia na razie na plusie :p :p :p