Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka:)

miałam dziś zapiernicz zawodowy i teraz nadrabiam (nawet do Zuz@nki nie dałam rady pojechać):rolleyes:

Emolku nawet nie wiem jakiej firmy ta lampa ale w zeszłym roku, na tarasie, dawała radę w tym jeszcze u nich nie grillowaliśmy;) może w sobotę się z nimi spotkamy to zapytam....

ja też nie wiedziałam, że są opaski ale nad morzem wcale nie ma komarów a w domu off delikat wystarczał

MoniaS (to skrót od Monsabia;)) chyba nie rusze tematu lamp, bo trochę mam zapierniczu w sprawach zawodowych, muszę sporo rzeczy pokończyć przed wojażami nadmorskimi bo tam nie będę miała na to czasu ale za to może tam za lampami polatam;)

może wiecie, która prognoza pogody ma najlepszą sprawdzalność - jutro moja Zu ma urodzinki i chcemy ją do ZOO zabrać, tylko dziś pogoda mało spacerowa, ciekwe jak będzie jutro :rolleyes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może wiecie, która prognoza pogody ma najlepszą sprawdzalność - jutro moja Zu ma urodzinki i chcemy ją do ZOO zabrać, tylko dziś pogoda mało spacerowa, ciekwe jak będzie jutro :rolleyes:

Mojego męża lotnicza :D

Kojarzę ją z naszym ślubem. Ona jest z dokładnością co dwie godziny na kolejny dzień, na następne z coraz mniejszą. Było dokładnie tak jak w prognozie, słońce, słońce trochę chmur, chmury trochę słońca itd :D

A toś mnie zaskoczyła z zapierniczem zawodowym, jak ktoś ma 2m-ce wakacji to złożyłam, że albo wychowawczy albo nauczycielka, ale nie musiałabyś nadrabiać na całe wakacje.

To sobie zapodałam teraz rebus jakie zawody mają jeszcze takie urlopy. :rolleyes:

Na te wczasy to na jakąś kwaterę jeździsz czy jak?

Kombinuję jak się będzie najlepiej spotkać.

Emolku Mugga jest w necie na allegro...

Monsanbia... nakrętek nie zbierają w galeriach, tylko na osiedlach, w szkołach, przy śmietnikach są wyłożone ucięte butelki koło tych koszy na plastiki...

U nas przynajmniej tak jest...

A nakrętki zbierane są na wózki inwalidzkie dla dzieci... Moja koleżanka tak zbiera... zawozi wory do danego miejsca i dostaje kasę na wózek.... Ale dużo tego musi mieć....

U nas też ma nie padać, bo zaplanowana jest rewolucja chodnikowa z kotłowni w stronę blaszanego garażu.....

Monsanbia... nakrętek nie zbierają w galeriach, tylko na osiedlach, w szkołach, przy śmietnikach są wyłożone ucięte butelki koło tych koszy na plastiki...

U nas przynajmniej tak jest...

Chyba mieszkam nie na tym osiedlu, albo nie chodzę po śmietnikach ;)

Za to od tamtego momentu odkręcam nakrętki i wrzucam do szafki. Jak znajoma mnie odwiedzi to jej oddam naręcze :) Skoro i tak bym to wyrzucała ...

Pasiu, z miłą chęcią bym Ci podała prognozę, ale M nie ma. Natomiast moja podręczna w sumie niezła pokazuje 19 st i słońce z delikatnymi chmurkami. Możecie zoować :) Wszystkiego najlepszego dla małej jubilatki!

Nasza już jest dwulatką i wszędzie opowiada, że ma ci latka, czasem pieć :D

u Zu w przedszkolu dziś Panie miały problem bo jak robiły jej koronę i to jedna stwierdziła, że Zu jest za duża jak na trzy latka(rzeczywiście fakt, że wygląda jak 4 latek a i od niektórych w jej grupie jest większa) i ona chyba 4 kończy ale w końcu zajrzały do karty i przykleiły jej 3 na koronie :p

wymyśliłam, że jak będzie padło to zabiorę ją do kina - w GM graja Zaplątanych to może wytrzyma:rolleyes:

u Zu w przedszkolu dziś Panie miały problem bo jak robiły jej koronę i to jedna stwierdziła, że Zu jest za duża jak na trzy latka(rzeczywiście fakt, że wygląda jak 4 latek a i od niektórych w jej grupie jest większa) i ona chyba 4 kończy ale w końcu zajrzały do karty i przykleiły jej 3 na koronie :p

wymyśliłam, że jak będzie padło to zabiorę ją do kina - w GM graja Zaplątanych to może wytrzyma:rolleyes:

Bo te dzieci teraz to w ogóle jakieś takie od małego dorosłe ...

A my jeszcze w kinie nie byłyśmy. Lili potrafi siedzieć*przed TV i chłonąć baje nieustannie, ale czy w kinie dałaby radę? ... hmmm

Pasiulka kiedy wpadniesz ??

ja już luźniejsza jestem mimo iz babcia wciąż w szpitalu a siostra właśnie na poczekalni w zakaźnym siedzi :(

wpadnij koniecznie !!!

Zuza u Ciebie to jakieś plagi egipskie:(

wpadnę, wpadnę :yes: cały tydzień jestem uziemiona bo wszyscy się porozjeżdżali więc daleko od domu się nie ruszam a do Ciebie mam bliziutko to podjadę - mogę jutro albo w środę:rolleyes: