Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj som:)

nawet nie mam czasu do siebie zajrzeć ale czas mnie goni a przed wyjazdem nad morze muszę jeszcze tyle rzeczy załatwić - na bank to zamknąć pewien zawodowy projekt, odwiedzić Nowonarodzonych Słodziutkich Malutkich:) skończyć temat pozwolenia na budowę, skończyć temat odbioru budynku, dograć sprawę transportu stołu i .......milion innych.......... w tym parę badań bo mi zdrowie szwankuje........

najgorzej to się martwię o moje roślinki bo już widzę jak małż po pracy je podlewa:bash: może trawa jakoś przeżyje bo to odmiana sahara;)

jak na razie to cieszymy się z tego

http://i51.tinypic.com/2qxs2vb.jpg

i objadamy niemiłosiernie i żadne robaki ani szpaki nie są szybsze od moich dzieci:D

a Zu do tej pory nie przeszkadzało nawet to, że czereśnie nie były dojrzałe

http://i51.tinypic.com/5yf3t3.jpg

Hejka:)

badania zrobione wyniki jutro

kciuki i za nie się przydadzą :)

Gosiu dzięki, to moje pierwsze własne róże:) a pod nimi różne różności 2 jałowce, 1 azalia a reszta to nie wiem, ważne że kwitnie;)

spadam jakiś obiad zrobić bo Starszak połowę chłopaków ze swojej klasy przyprowadził:jawdrop:

Łaaaałłłłłł takie czereśnie.... No super... jak ja kocham prosto z drzewa i krzaka owoce..... Mniiiiaaaaaammm.............

Nawet zastanawiałam się czy nie posadzić koło tarasu krzaków na pniu agrestu... było by i ozdobnie i do podzióbania....

Gosiek gdzie Ty widzisz te róże??????????

Dzięki za komplementa;)

Monia chłopców jest 9 a on przyprowadził 4 kolegów - boszszsz nie spodziewałam sie, że 11-to latkowie mogą tyle zjeść:jawdrop:

Arniczko róże w dzienniku:)

Anuś zobaczysz jak to szybko poleci i Helcia taka będzie.......... a ja dziś byłam u takiego dwutygodniowego Bobasa - to dopiero okruszek i znowu mi się zachciało;)

Mysia czereśnie rosną sobie na działce już jakieś 14 lat, mam jeszcze dwie śliwki (to na nalewkę) i jedną wiśnie i trzy jabłonki - wszystko dzięki mojemu tacie:)

Edytowane przez pasie