Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirela witaj:D

właśnie znowu mnie coś uczuliło:bash: na szczęście mało dziś jadłam to i reakcja mniejsza niż zwykle i znowu nie mam pojęcia co???? w każdym razie wzięłam 6 sterydów i tabletkę na uczulenia i czekam, aż mi przejdzie.....myślę też, że ma to jakiś związek z rozregulowaną tarczycą, bo to też mi ostatnio doskwiera.....

z lepszych wieści jutro jadę kanapy zamawiać :yes: mam tylko nadzieję, że się wyrobię bo grafik napięty aż trzeszczy :eek:

O kurczę Pasie, współczuję*Ci

I jeszcze ta chemia :(

Co to się porobiło z tym naszym zdrowiem (ja na starość się*np astmy nabawiłam)

mnie też przydusza jak coś mnie uczuli - kiedyś musiałam brać wziewne a teraz po sterydach odpuszcza

ostatnio moje zdrowie baaardzo się sypnęło :sick: ........ po lekarzach musiałam polatać:bash: aż sama się nie poznaje bo ja z tych co lekarzy szeeerokim łukiem;) mam nadzieję, że to chwilowy spadek formy:yes:

mnie też przydusza jak coś mnie uczuli - kiedyś musiałam brać wziewne a teraz po sterydach odpuszcza

ostatnio moje zdrowie baaardzo się sypnęło........ po lekarzach musiałam polatać:bash: aż sama się nie poznaje bo ja z tych co lekarzy szeeerokim łukiem;)

No ja to już w ogóle. Nawet z dzieckiem (2 lata) już*ponad rok w przychodni nie byłam. Szczepień po roczku nie ma nawet ...

To jest najgorsze, kiedy zdrowie odmawia posłuszeństwa i człowiek nie jest w stanie nic zrobić bez pomocy z zewnątrz :(

Wiem o co chodzi i dlatego Ci współczuję

Obyśmy zdrowe były

Hejka:)

dziś już dobrze - śladu nie ma a dodatkowo mam speeda jak nigdy, to chyba po tych sterydach ;)

załatwiłam tyle spraw, że sama jestem w szoku:D

przypomniało mi się teraz kanap nie zdążyliśmy zamówić poczekają do piątku;)

Edytowane przez pasie