Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Elenko my całą rodzinę czereśniami obdarowujemy, bo zaczynają gnić a to tylko jedno drzewo a już na drugim powoli dojrzewają

ze zdrówkiem to wzajemnie:)

kanapy na 99% z Bizzarto, tylko modelu nie pamiętam bo to głównie wybór małża, będą chyba dwie dwójki, nie w skórze - to wywalczyłam:D

jutro próbnik sobie do domu przywiozę to wybiorę tapicerkę na miejscu:)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiulka wiem już jak u Ciebie tam... u nas też leje, ale o dziwo ja się cieszę z tego deszczu... Bo susza była przeokropna.....

tylko u nas są takie anomalia, ze albo są upały, albo są ulewy... I nie ma nic po środku... tak jak i zimy... albo są śnieżne i mroźne, albo zimą jest wiosna....

I jeszcze zauważyć mozne, ze już zanikają pory roku pośrednie : wiosna i jesień...

Z klapeczek wchodzę praktycznie w kozaki, a z kozaków prawie od razu w klapeczki....

Oby słońce do was zawitało już rano...

U nas może jeszcze ze dwa dni popadać.

I odpoczywki życzę.....

No popatrz... a w TV powiadają, że nad morzem pada i ludziska z lądu wystraszeni... A i mojemu mężowi pot po tyłku cieknie, dobrze, że ma chłopina klimę w samochodzie....

Hej Wioluś:)

u nas pogoda dopisuje na maxa - dziś prawie cały dzień plażowaliśmy bo nawet od morza nic nie wiało, a deszcz był jak dotąd raz w zeszłą sobotę:yes:i mam nadzieję, że już taka pogoda zostanie:D

wieczorkiem wrzucę zdjęcia bo małż kanapę zamówił:D

Pasiulka, już jest wieczór :cool:

wiem:D ale mi się wyprawa na zachód słońca przedłużyła;)

zgrywam zdjęcia :yes:

ale to tylko próbka tkaniny, którą przed wyjazdem wypożyczyłam, żeby wiedzieć co zamówić....

a sofy są w końcu z Bizzarto, czekamy na nie do 26 sierpnia ale, że w tym czasie pomykamy do Cro to faktycznie bedą na początku września ....

A co do pogody, to na RMF-fie mówili ,że na pomorzu deszcze od Szczecina po zatoką Pucką...

Dzwonię do męża i mówię mu... a on, że słońce tak daje, że wytrzymać się nie da... gdzieś koło Władka albo półwyspu był....

Gadali też, że w Zakopcu będą deszcze... i te im się sprawdziły... bo z kolei mnie bardzo zlało... Przez jakąś godzinę nie dało się jechać, a jak już było po ulewie, to widziałam z Zakopca do NT kilka stłuczek....

No i wniosek taki, że nie wiadomo gdzie im się sprawdza ta pogoda...

Ja optuję, że lobby turystyczne przekupiło media, żeby gadali, że nad morzem leje, żeby ludziska jechali do Tunezji, czy Egiptu ......

Och..... życie....

hejka:)

Arniczko tkanina jaśniejsza -ale od wczoraj nie mogę wrzucić żadnego zdjęcia:mad:

Anuś prawda, że fajna;)

u nas dziś też padało krótko ale mocno a z ludźmi to standardowo jak co roku - do wczoraj to pustki a dziś cały czas chodzą i kwater szukają a w weekend dojedzie reszta i tak do 15 sierpnia full