Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na bank możesz się spodziewać, że tłoczno się zrobi, bo chyba cała warszawa ruszyła nad morze - z pracy wracałam dziś blisko 2 godziny, a wyszłam o 14-ej z nadzieją, że myknę przed największą falą korków. I tak co piątek przez całe lato... A w poniedziałki rano wracają ludziska z weekendów i z kolei do pracy dostać się nie można... Od najbliższego poniedziałku to jeszcze gorzej będę miała z dojazdami, bo do tej pory fabryka w centrum prawie była, ale trwa przeprowadzka w okolice Galerii Mokotów i na samą myśl o poniedziałkowej drodze do pracy mam ... :sick:

A kanapa bardzo fajna :)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kilka lat temu obrażona na cały świat pojechałam sama do międzyzdrojów - i przez tydzień lało :lol: od tamtej pory się nie obrażam i też nie lubię deszczu nad morzem :D

a galerka mnie nie kusi, bo do tej pory pracując w centrum miałam wszystko pod nosem - zresztą ja i tak kupuje ciuchy tylko w jednym sklepie, w dodatku najczęsciej przez internet :)

kilka lat temu obrażona na cały świat pojechałam sama do międzyzdrojów - i przez tydzień lało :lol: od tamtej pory się nie obrażam i też nie lubię deszczu nad morzem :D

a galerka mnie nie kusi, bo do tej pory pracując w centrum miałam wszystko pod nosem - zresztą ja i tak kupuje ciuchy tylko w jednym sklepie, w dodatku najczęsciej przez internet :)

Zapamiętam, żeby nigdy nie wpaść na pomysł łączenia obrażania się z wyjazdem nad morze (a miewałam takowe :) )

iii tam, w GM nie tylko ciuchy są. A H&Y, duka i inne almi decor? (ja obecnie do innych sklepów w galeriach nie wchodzę, bo zwyczajnie czasu nie nastarcza :D)

"ciuchy tylko w jednym sklepie" - jakim jakim? :wiggle:

ja robię sobie odwyk od H&Y, Duki i innych tego typu sklepów, chociaz... no przyznaję, że dziś wpadłam na chwilę do Fabryki Form, ale i tak mam po drodze :D

sklep www.esprit.eu to jedyny sklep, gdzie w ciemno mogę sobie coś kupić bez mierzenia, ostatnio nawet zaryzykowałam i 3 pary butów zamówiłam - i utrafiłam, bo żadnych nie muszę zwracać :jupi:

Żyjesz???? Czy jesteś ... no... ;)

Jak pogoda????

Jestem, jestem ale dziś pod wpływem bo znajomi z Poznania na weekend wpadli:D

upał był i jeszcze jest niemiłosierny, chociaż wieczorem popadało tak z pół godzinki Wioluś masz rację u nas też tłumy:mad:

Rasiu a co do opalenizny to skóra z ramion i pleców już mi schodzi;) mimo ciągłego smarowania

Jestem, jestem ale dziś pod wpływem bo znajomi z Poznania na weekend wpadli:D

upał był i jeszcze jest niemiłosierny, chociaż wieczorem popadało tak z pół godzinki Wioluś masz rację u nas też tłumy:mad:

Rasiu a co do opalenizny to skóra z ramion i pleców już mi schodzi;) mimo ciągłego smarowania

Wiesz... może i dobrze, że z ramion i pleców... moja Młoda napisała mi wczoraj, że /cytuję/"jestem totalnie spalona na brzuchu i cyckach"... i co ja mam o tym sadzić?:o:rolleyes::lol2: