Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć Paśku. Fajnie było u Ciebie! :yes:

Zu jest śliczna. Tak słodko spała. K to już prawdziwy mężczyzna, jak mi dumnie tę bramę otwierał ... w samych skarpetkach :lol2:

Domek super, taki przytulny. No ale stół - mój ulubiony. Cały czas o nim myślę ;)

No i kanapy - pasują tam idealnie :yes:

Właśnie porównałam moją podłogę do Twojej, i .... trzeba przyznać że Duch położył to pięknie. U mnie tu to jakaś fuszerka jest (a wcześniej wydawało mi się że jest OK)

Zapomniałam pochwalić parapetów w wykuszu. Sssuper

A w ogóle to za mało czasu było na wszystko

Dzięki raz jeszcze!

Edytowane przez monsanbia

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

małża nie ma jeszcze z pracy :( a ja chyba zaraz padnę bo poszłam spać o 3-ej a wstałam o 7-ej i oczy mi się zamykają

Monia dzięki ciepłe słowa i za odwiedzinki - były bardzo energetyczne :) dobrze, że dom mały to za dużo zwiedzania nie było;) i trochę się nagadałyśmy a mogłyście zostać bo Zu spała do 19-tej więc i tak na ognisko już nie poszłyśmy

p.s do zobaczenia u Lidzi:)

a mogłyście zostać bo Zu spała do 19-tej więc i tak na ognisko już nie poszłyśmy

się mogłyśmy zabrać za składanie stołu :p

Mały dom? Ledwo co zdążyłam na wszystko rzucić okiem, a jeszcze o sypialni byśmy zapomniały ;)

Jaki ten zapach masz w teakowej łazience? ;)

Pasiku, świetne te kanapy! Nie, nie... wcale nie dlatego, że szare;):D. Na Twojej bielonej próbce było napisane, "tak, tylko słabiej, żeby było widać usłojenie i rysunek drewna", czy jakoś w ten deseń:rolleyes:. Nie mogę się doczekać Twojego stołu. Z pewnością jest przepiękny.:cool: