Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, że miałaś obiad.

Ja swojej leczo wcisnęłam (to po tacie ;)) Zobaczymy jak to zniesie. Z megaśną ilością wspomnianego czosnku :lol2: (Lidka, pozdr)

Malinki - mniam, uwielbiam malinki :yes:

A właśnie, miałam spytać - zapisałaś mnie na listę zbieraczy czereśni? W przyszłym roku już*nie odpuszczę ;))

Monia na pierwsze miejsce - tylko, że małż coś chce te czereśnie poprzycinać - mam nadzieję, że nic im nie zrobi:rolleyes:

Edytowane przez pasie

Pasiulka, bardzo dziękuję za przemiłe odwiedziny :D Fajnie było się spotkać po tak długim czasie i cieszę się, że cię WuKaDka nie zniechęciła do przyjazdu do mnie ;)

Oczywiście bardzo serdecznie zapraszam cię z P. do mnie :D

Lidzia noooooo fajnie było:) a WKD przynajmniej w korkach nie stoi dlatego ją lubię;)

a z odwiedzinami poczekam na blat kuchenny :yes:

Pasieńko śliczny stół, szkoda że tak mało fotek zrobiłaś:rolleyes: Krzesła jak dla mnie mogą zostać i te jako docelowo bo pasują jak ulał:)

A ja już zaczęłam się prosić o swój stół który miał być przełom sierpnia września i tak jak się spodziewałam wczoraj dostałam odpowiedź z MD:

Na 8-iu pracowników mamy 2 na zwolnieniu chorobowym. Trzeci ma pogrzeb ojca. Trochę nam to pokrzyżowało plany. Ale staramy się wybrnąć.

Transport do Lublina jest cykliczny stąd zorientuję się na jakim etapie jest realizacja i kiedy firma transportowa jedzie w ten kierunek. Wieczorem podam informację.

Niestety info wczoraj jeszcze nie dostałam:rolleyes::eek:

Czy u Ciebie też podawali podobne powody opóźnienia?

Pasieńko śliczny stół, szkoda że tak mało fotek zrobiłaś:rolleyes: Krzesła jak dla mnie mogą zostać i te jako docelowo bo pasują jak ulał:)

A ja już zaczęłam się prosić o swój stół który miał być przełom sierpnia września i tak jak się spodziewałam wczoraj dostałam odpowiedź z MD:

Na 8-iu pracowników mamy 2 na zwolnieniu chorobowym. Trzeci ma pogrzeb ojca. Trochę nam to pokrzyżowało plany. Ale staramy się wybrnąć.

Transport do Lublina jest cykliczny stąd zorientuję się na jakim etapie jest realizacja i kiedy firma transportowa jedzie w ten kierunek. Wieczorem podam informację.

Niestety info wczoraj jeszcze nie dostałam:rolleyes::eek:

Czy u Ciebie też podawali podobne powody opóźnienia?

Dzięki Martuś:)

u mnie był urlop i duże zamówienie do Niemiec:rolleyes: fakt, że ja jakoś nie gnębiłam bardzo bo i tak w domu nikogo praktycznie nie było przez okres wakacji

Ja mam na nich planach :stirthepot:żeby nękać telefonami i mailami :cool:, w sumie jeszcze nie mieszkamy, ale jak stanie stół łatwiej będzie mi zaaranżować resztę.

Zapomniałam dodać że kanapy cudniaste!

ja dokładnie tak samo, teraz muszę jakiś stolik kawowy wynaleźć i lampy salonowe i jakąś witrynę :confused:

za kanapy dziękuję:)

hejka Pasie :)

Widziałam w dzienniku kanapy. Też na nich długo siedziałam w sklepie rozkładając się na wsie strony i mlaskając, że pikne :) baaa i nawet nikt mnie nie przegonił ;) Fajne kanapy i fajny kolor.

No i widziałam ten sławetny wyczekany stół. W waszym wnętrzu wygląda świetnie. Mam nadzieje go pomacać za niedługi czas.

W sumie to jak sięgne pamięcią to byłam u Ciebie jeszcze przed parkietami więc bede miała co macać... :D:D a wiesz, że macane należy do ... ;)

No to się zapowiedziałam z wizytą. Może w przyszłym tygodniu hę?