Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paśku, a skąd miałaś takie fajne spodnie? (miałam się spytać ale w natłoku paplania o wszystkim i o niczym zapomniałam ;) )

Kiedy mnie odwiedzisz?

Spodnie z Zary:yes: a za to powiedz mi gdzie ta szara torbę AJ kupiłaś...

jutro nie mogie bo Starszak w domu zostaje bo coś mu dziś było - stan podgorączkowy miał i źle się czuł wieczorem...

Hejka:)

Straszak poszedł już do szkoły to teraz Zu ma katar - niby malutki ale że mogę to jej nie puszczam po co ma zarażać innych:rolleyes:

ale popsuła mi szyki bo miałam plan pojechać do Moni i do Zuzanki i na zakupy ciuchowe:(

a tak pewnie do końca tygodnia siedzę w domu ale za to mam duzo czasu na przemyślenia i to mało związane z budową... w listopadzie kończy mi się urlop wychowawczy a Zuza jest w przedszkolu tylko do 13-tej, więc mam problem z jej dobieraniem, jeszcze zimą to moi rodzice jakoś by pociągnęli.....moge też wrócić na pół etatu - jak się oczywiście Dyrektor zgodzi.... jedno wiem muszę coś wymyślić i mam na to dwa miesiące:(

Dużo czasu masz i mało zarazem. Współczuję. Z drugiej strony sama jestem w jeszcze większym bagnie, bo nawet gdzie wracać nie mam (bo znikąd nie odchodziłam :lol:)

Ruszaj się z Zu. Ja z Lil biegałam przedwczoraj i wczoraj cały dzień. Dziś już*prawie kataru nie ma :yes:

Dużo czasu masz i mało zarazem. Współczuję. Z drugiej strony sama jestem w jeszcze większym bagnie, bo nawet gdzie wracać nie mam (bo znikąd nie odchodziłam :lol:)

Ruszaj się z Zu. Ja z Lil biegałam przedwczoraj i wczoraj cały dzień. Dziś już*prawie kataru nie ma :yes:

jeżdżenie z Zu odpada ja już to przeszłam;) moja nie jest taka cierpliwa jak Lili....

Monia mi by było chyba łatwiej jakbym zawsze siedziała w domu - a tak w przyszłym roku mi 15 lat pracy wskakuje a i kasa dodatkowa też by się przydała bo już 3 rok z małża pensji jedziemy a tak bym miała na swoje zachcianki:D (ostatnio twoja lampa do jadalni mi siedzi w głowie i wyjść nie może)

jeżdżenie z Zu odpada ja już to przeszłam;) moja nie jest taka cierpliwa jak Lili....

Monia mi by było chyba łatwiej jakbym zawsze siedziała w domu - a tak w przyszłym roku mi 15 lat pracy wskakuje a i kasa dodatkowa też by się przydała bo już 3 rok z małża pensji jedziemy a tak bym miała na swoje zachcianki:D (ostatnio twoja lampa do jadalni mi siedzi w głowie i wyjść nie może)

skygarden? :cool:

No no, do Ciebie też*by pasowała :lol2:

15 lat! Wow!!!! Tyle to ja chyba po 50-tce będę miała :confused:

Trochę żałuję, że nie wprosiłam siebie i męża do Ciebie.

Pokazałabym mu teak w łazience, stół by zobaczył ...

A propos teaku. Jak pytałam w Vip Parkiecie, powiedzieli mi, że zostawia się ostatni rząd płytek na dole, układa drewno i dopiero dokłada płytki.

Bo cykliniarka musi wjechać i przy ścianie nic nie może być.

Czyli glazurnik będzie musiał czekać na drewno, nie będzie mógł nic powiesić, płytek położyć ...

A musimy powiesić godmorgona, bo z nim będzie zintegrowany blat (180cm)

Jak to było u Ciebie po kolei, pamiętasz?

Trochę żałuję, że nie wprosiłam siebie i męża do Ciebie.

Pokazałabym mu teak w łazience, stół by zobaczył ...

A propos teaku. Jak pytałam w Vip Parkiecie, powiedzieli mi, że zostawia się ostatni rząd płytek na dole, układa drewno i dopiero dokłada płytki.

Bo cykliniarka musi wjechać i przy ścianie nic nie może być.

Czyli glazurnik będzie musiał czekać na drewno, nie będzie mógł nic powiesić, płytek położyć ...

A musimy powiesić godmorgona, bo z nim będzie zintegrowany blat (180cm)

Jak to było u Ciebie po kolei, pamiętasz?

Kupowałabyś w customform? Czy połasiłabyś*się na oryginał? (nie wbijaj noża w plecy)

Monia no właśnie mogliście wpaść, my płytki położyliśmy chyba z pół roku przed drewnem - i nic się nie stało przy cyklinowaniu:no:

a co do lampy oryginał= rozwód ...... nie będę ryzykować bo kto mnie z dziećmi weźmie;)

cześć Pasieńko :)

widzę, że w sam środek dylematów skygardenowo-powrotowych trafiłam :rolleyes:

jak tam kanapy się spisują? wygodne? :cool: i nie zdziwiłabym się, jakbyś dodała, że na nowym stole potrawy nabierają całkiem innego smaku :)

kanapy troszkę twardawe - te nowoczesne modele chyba takie są ale dzieci nagmnnie je okupują więc chyba wygodne;)

a stół rewelacja - chociaż moi rodzice przyjechali wczoraj i jakoś ich nie powalił na kolana - zero komentarza - chyba tylko my na punkcie tych stołów mamy zajawkę:rolleyes:

Monia no właśnie mogliście wpaść, my płytki położyliśmy chyba z pół roku przed drewnem - i nic się nie stało przy cyklinowaniu:no:

Czyli kibelek też*wisiał? I dało się pod nim wycyklinować?

A zostawiliście miejsce na drewno (żeby podeszło pod płytki?)

Od razu rozwód. Jakąś inną karę by wymyślił (zakaz wstępu do sklepów z ciuchami i butami przez rok, czujesz? :lol2:)

Masz zamiar tę lampę oglądać na żywo? Mnie coś nie po drodze do customform. Inna sprawa, że nie wiem czy będzie.

Stół nie powalił na kolana???

No czy oni na głowę poupadali????? :p

A propos nie powalania, ostatnio poczułam się*jak mazo, kiedy moi rodzice pochodzili po budowie i jedyne co potrafili to powybrzydzać i pomarudzić :(

Człowiek się cieszy z każdej nowej rzeczy a tu takie pocieszenie ...