Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a powiedzcie jeszcze czy warto dawac dziecko w wieku 2,5 roku do przedszkola? dzieci beda od niej starsze nawet o rok....

nie wiem czy to ma sens, bo dla takich maluchow rok to kilometry swietlne

Ania, ja posłałam moją Olgę do przedszkola jak miała niecałe 2,5 roku. Poszła do grupy 3 latków. Bardzo dobrze się tam odnalazła i nie żałuję tej decyzji. Zostawiłam ją w tym roku na drugi rok w 3 latkach, żeby szła już swoim torem nauczania

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Że z ceny zeszli? Dostali dotację z gminy, bo w mieście B. nie ma żadnej państwowej placówki i gmina się z prywaciarzem" dogadała że mu będzie dopłacać ;)

a to chyba że tak :) bo już byłam gotowa spekulowac, na czym te oszczędności poczynili, że są w stanie tyle zjechać z ceną ;)

Ja zaraz oddaje swojego maluszka, a grupa jest od 10 m-cy do 2 lat - to dopiero szokujące różnice :(.

no fakt, niektóre dzieciaki pewnei jeszcze nie chodzą a inne już mówić potrafią

przedszkole to cudowna rzecz:yes: ja ledwo przeżyłam ten tydzień kataru Zu...... wstawała tak jak do przedszkola.....coś trzeba było robić.... któregoś ranka już o 9 rano miałyśmy gotową rodzinkę ludzików kasztanowo-plastelinowych... zagrałam w niezliczoną ilość gier planszowych....dziś już nie wytrzymałam więzienia i pojechałyśmy pobuszować po Bluecity:D

i pojechałyśmy pobuszować po Bluecity:D

przejeżdżałam dziś pod BC jadąc na Powstańców i zastanawiałam się*czy nie zajechać. Muszę*na jutro kupić prezent imieninowy dla mamy. Oczywiście nie mam pomysłu

o 9 gotowa rodzinka. Dobre jesteście ;) Ja o tej porze zaczynam przecierać oczy przed wstaniem ;)

Pasiulka jak masz wolny piątek wieczorkiem to wpadnij na duszonki... :)

Aaaa i byłaś w tej Ikei?? Bo jak nie to się wybierz po te czarne krzesła... u nas przynajmniej była promocja i po 100zipa były....

Wioluś chętnie bym wpadła :) ale ja nie mam czasu do Zuzy się wybrac 2km a do Ciebie mam ze 300km z kawałkiem ....

w Ikei nie byłam ale jak tak to chyba zaraz pojadę:yes:

dzięki Arniczko za cynk - pojechałam dziś do I i okazało się, że te moje krzesła będą w przyszły poniedziałek w ofercie, za to kupiłyśmy z Zu kilka zupełnie zbędnych pierdół;) i zjadłyśmy lody i hot dogi...

Monia weź Ty rozpropaguj ten Twój sposób wybierania może wreszcie frekwencja by wzrosła:)

tak właściwie to miałam pracować a nie na FM siedzieć:o

i zjadłyśmy lody i hot dogi...

a ja jeszcze kupuję robione na miejscu donuty w ilości ponadprzeciętnej. Ludzie się dziwnie patrzą*kiedy pani zaczyna trzydziestego ósmego pakować ....

A ja to potem myk do zamrażarki, wyjmuję po jednym, do majkrołeja i mam do kawki codziennie rano :yes:

Gdzie miałaś pracować?