Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

witam właścicielkę super nog!!! zawitałam nareszcie do ciebie i troche poczytałam w dzienniku. widzę ,że wy też lubicie Chorwację. my jeżdziomy jeszcze na południe koło Orebica .

aha i już wiem jak pielęgnować lawendę. ide ją poprzycinać tzn. kwiaty. ale jeszcze kwitnie , kwiaty nie są zasuszone . Poczekać ,az się wysuszą?

witam właścicielkę super nog!!! zawitałam nareszcie do ciebie i troche poczytałam w dzienniku. widzę ,że wy też lubicie Chorwację. my jeżdziomy jeszcze na południe koło Orebica .

aha i już wiem jak pielęgnować lawendę. ide ją poprzycinać tzn. kwiaty. ale jeszcze kwitnie , kwiaty nie są zasuszone . Poczekać ,az się wysuszą?

Hej Moniczko:) witam i zapraszam:yes:

tak się zastanawiałam o co z tymi nogami chodzi a to wszystko przez Monię:p

to prawda od pewnego czasu Chorwację lubimy baaaardzo:yes:można powiedzieć że się tam zadomowiliśmy:)

co do lawendy ja nie czekam aż tak całkiem się wysuszą...

poszukam bo gdzieś mam zdjęcie lawendy jaką sobie z Cro przywiozłam...

Cro słynie z upraw lawendy i tam rośnie jak szalona i nic nie wymarza:no:

Dziewczyny pomóżcie mi ze stolikiem do sof - nie mam kompletnie pomysłu więc wszystkie sugestie mile widziane:yes:

http://i54.tinypic.com/18k5rb.jpg

tam gdzie siedzi Zu jest już TV - na razie stoi na białej Ikeowskiej besta która docelowo trafi do garderoby:rolleyes:

a coś takiego Ci się podoba?

[ATTACH=CONFIG]76584[/ATTACH]

Do tych szarych sof i materiałowych rolet rzymskim widzę coś drewnianego.

Mdf chyba by nie za dobrze wyglądał.

ja chyba też drewniane..... bo pod telewizorem też chciałabym drewno

a i małż coś mówił o drewnie i stali

np. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3TIHYJMyFhIWMzcOnmCIzvhbmU7gY394Dima_hc9Sffy9X_OJ

ten 1 jest z kare, ten ostatni to expose alexa macmastera (znalezione kiedyś na jakimś blogu).

u pasi widziałabym właśnie coś takiego nieco bardziej odjechanego - żeby w formie było lekkie, ale jednak stanowiło dosyć zdecydowany akcent. nie każdy lubi takie "dziwactwa", ale coś mi się zdaje, że przeżywam chwilowo dizajnerski postmodernizm :)

wpadam na szybko, mi ten opium ze względu na inność tez pasi;) tylko jeden do dwóch sof? muszę sprawdzić jakie on ma wymiary:rolleyes:

a co do metalowych nóg bo to propozycja małża to nie wiem czy one zupełnie nie od czapy...... chooooociaż w części kuchennej tego metalu więcej a powierzchnia jest tak mała, że chyba jakaś tam kontynuacja by była...

wrzucam widok w drugą stronę

http://i54.tinypic.com/2m6v060.jpg

paśku, jeden kawowy zupełnie wystarczy.

Stolik mi się podoba pierwszy od duś( sama go biorę pod uwagę) lub, tak jak pisała markotka zamów z MD taki mini stolik jak stół w jadalni, w tym samym drewnie.

Może nuda, ale na pewno będzie dobrze wyglądało.

Ja też ciągle dumam:rolleyes: czy do siebie dać ten biały na gietych nóżkach, czy zamówić mini manu z MD....

z MD odpada bo on by był dosyć ciężki w wygladzie a kominek jest wystarczająco przytłaczający...

Też mi się tak wydaje.

A w ogóle to mnie się jakoś średnio podoba pomysł powielania stołu jadalnianego. Niech będzie w domu jeden jedyny :yes:

Uśmiechnij się do anny-marii żeby Ci wstawila stoliki które Ci się podobają, ona jest w tym dobra