Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde ja za Krupsa 4 lata temu dałam prawie dwa tysie, małż powiedział, że napewno znowu tyle kasy nie wywali - on kawy nie pija wcale - chyba jednak opłaca mi się naprawić

ale na raty jakbys wziela to 2 tys dopiero po 3 lata zaplacisz :D

Uffff Pasie nadrobilam zaleglosci...:Dto tak moze od stolu zaczne - ja u siebie mam kawowy, ktory jest identyczny jak ten jadalniany i wedlug mnie to bylo idealne posuniecie bo ja nie lubie jak sie zbyt wiele dzieje we wnetrzach wiec inny stolik narobilby balaganu...:lol2:

tuje ja posadzilam w odstepach co 70cm tuje szmaragdowa, za namowa ogrodnika bo najmniej klopotliwa ponoc jest , ja chce miec ''zielony plot'' , ktory bedzie parawanem przed sasiadami i tlem dla roslin ozdobnych, ktore beda przed tujami.

ekspres - jak dla mnie tylko taki, ktory mieli i parzy swieza kawusie...:yes::Drozwazylabym na Twoim miejscu naprawe Krupsa:yes::D

a expres w domu to podstawa ;) jak w ogóle można bez tego żyć ??!! - u nas się nie da ;)

kochana można ;) ja nie mam ekspresu i jakoś żyję :lol2:

EDIT: od razu uprzedzam wszystkich, że ja kawy w ogóle nie piję, żeby nie było, że ignorantka jestem ;)

Edytowane przez lidszu

żeście się rozgadały;)

Mysia wróciałaś:yes::)

Anetko witaj u mnie:) ja w końcu tez mam szmaragdowe na przemian z cyprysami sadziłam je co metr żeby nie było za gęsto;)

właśnie od godziny 14tej udało mi się posadzic 16 sztuk, najpierw jednak musiałam ziemię widłami przekopać chwasty powywalać i zagrabić to wszystko, potem najprzyjemniejsze czyli wsadzanie:yes:ukłony dla mojej Zu bo przez ten cały czas zajmowała się sama sobą:hug: a jak myślę ile roboty mi jeszcze zostało:sick: a kręgosłupa i rąk to nie czuje...