Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasie no jestem pod wrazeniem...kawal roboty Odwalilas...:yes::yes::yes:

ja tam kawusie uwielbiam, pije tylko 1 dziennie ale musi byc dobra:lol2:

Lidzia dymek a fe...przezuc sie lepiej na kawke:yes::lol2:

a co do wstawania ja mam regularne pobudki o....5.30:mad: i nie da sie inaczej bo Marysia swoim wrzaskiem umarlego by obudzila...:lol2:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moje od zawsze jedzą śniadania w przedszkolu, nigdy nie byłam w stanie wstać wcześniej i je nakarmić w domu

moja czasem nic nie jadła aż do obiadu w przedszkolu;)

a tak na serio to Zu od małego lubi sobie pospać ale ostatnio budzi się po 8-mej wiec możemy na śniadanie na 9tą się wygrzebać

Anetko dzięki;)

Dziewczyny nawet mnie nie denerwujcie :lol2:- jedyna rzecz o jakiej marze to w koncu porzadnie sie wyspac :yes:bo od blisko 4 lat nie mam ani jednej calej przespanej nocy:(:mad:

współczuję :( moja I. zanim poszła do przedszkola to wstawała o 10-11. Był taki okres, że przez tydzień spała mi do 12:30 - byłam wtedy zaniepokojona, że coś się dzieje, ale całe szczęście wszystko było OK

współczuję :( moja I. zanim poszła do przedszkola to wstawała o 10-11. Był taki okres, że przez tydzień spała mi do 12:30 - byłam wtedy zaniepokojona, że coś się dzieje, ale całe szczęście wszystko było OK

Też niezła!

Nie no, moja to dłużej niż do 10 nigdy nie śpi

Aneta, wszystko ma plusy i minusy. Nie wyobrażam sobie tego, ale zobacz - codziennie żyjesz jakieś 3 godziny dłużej ode mnie