Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Pasiu!

Ale zmiany zaszły w Twoim domku i wokół niego. Super. Bardzo ładny stół taki klasyczny, prosty, taki jak lubię. Zu też urosła. Powiedz i co w końcu z przedszkolem??

Moja Dominika chodzi do przedszkola, trochę płakała na początku, potem się oswoiłaa teraz zachorowała, więc podejrzewam, że poniedziałek znów będzie ciężki. Ogólnie jestem zadowolona, tylko te koszty są ogromne.

Wokół domu i w domu nic się nie dzieje. Sławek tylko obłożył w końcu słup przy wejściu piaskowcem. Zeszło mu się ale wygląda to fajnie.

Pozdrawiam Was:D

Madzia jak dobrze, ze zajrzałaś:yes: wczoraj miałam Ci odpisać i przez te szafowe sprawy mi umknęło...

moja Zu została w prywatnym, na razie jest tylko do 13-tej ale dostali zgodę na grupę żłobkową dofinansowywana prze gminę i od nowego roku całe przedszkole będzie dłużej czynne.... ona akurat od samych początków chodzenia ani razu nie zapłakała, tylko po wkakcjach pierwsze dwa tygodnie miała małe opory przed wyjściem z domu ale teraz nawet w sobote by chciała chodzić - wszyscy jesteśmy w szoku bo Zu to raczej ciężki egzemplarz ;) a poszło tak gładko :)

jak szaleję z tymi fotkami to zobaczcie tą ścianę w wiatrołapie, ta po lewej ma dostać tapetę lub fototapetę albo jeszcze cuś innego - temat otwarty czekam na pomysły;)

http://i54.tinypic.com/2114hz5.jpg

http://www.moomo.pl/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/e/b/ebw397621.png

ta jest moją faworytką od dawna aleee boje się, ze będzie za ciemno:(

Tapeta nie w moim guście ;) , ale popatrz że przy niej na fotce jest stosunkowo jasna podłoga utrzymana mniej więcej w kolorze tapety i dlatego to wygląda dobrze... czy z ciemną też tak wyglądac będzie? jak dla mnie fototapeta też odpada.. natomiast masz już tam ciemną ściane, która Ci optycznie skraca korytarz, jak walniesz coś ciemnego na te całą ściane po lewej wyjdzie wagon towarowy ;)

A nie możesz tam zrobić galerii fot rodzinnych?

http://deccoria.pl/galeria,id,25209,1,galerie-obrazow-fotografii-na-scianie-inspiracje.html

Edytowane przez nitubaga

Hej Monia, hej Nitka:)

to jest 1:1;)

ja też zwróciłam uwagę na jasną podłogę na aranżacji....fotki odpadają bo już mam na holu na piętrze i w salonie i wystarczy;)

myślałam jeszcze o jakiejś okładzinie

http://www.dacter.pl/maty.htm

np. w taki krokodyli wzór jak Irma ma kafle.... albo jakimś fornirze .... nic nie wiem, chyba przejadę się na Bartycką może coś mi zaświta

piękne połyskujące tapety ma ulf moritz. jest masa srebrzystych szarości, mają ładne faktury, no i cenowo plasują podobnie jak eijffinger.

choć nie powiem zakochałam się w takiej jednej różowej, delikatnej, o fakturze "babiego lata" - wygląda to jak masa niteczek przyklejonych do ściany. niestety prawie 700 zł za rolkę zniweczyło ten związek.

piękne połyskujące tapety ma ulf moritz. jest masa srebrzystych szarości, mają ładne faktury, no i cenowo plasują podobnie jak eijffinger.

choć nie powiem zakochałam się w takiej jednej różowej, delikatnej, o fakturze "babiego lata" - wygląda to jak masa niteczek przyklejonych do ściany. niestety prawie 700 zł za rolkę zniweczyło ten związek.

ulf moritz powiadasz - muszę gdzieś na żywo popatrzeć - ja oglądałam gdzieś na ścianie coś takiego co bardziej taka tkaninę połyskliwą przypominało niż tapetę i baaardzo mi się to podobało i było sporo szersze od zwykłej tapety bo po łączeniach widziałam :yes: