Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie pasie! :)

Tak mnie zmatrtwiłaś ( też się wybieram na taki zabieg ) że muszę dopytać - to tlen taki zimny, da się wytrzymać czy wyjdę z sinym nosem :eek:

Witaj Kocimiętko:)

nie no - da się wytrzymać:D podobno to zabiegi oczyszczające najlepsze dla wrażliwej skóry - ja do tej pory miałam albo mechaniczne oczyszczanie albo kwasy - siostrzenica uczy się na kosmetyczkę i ona mi poleciła oxy:yes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oxy podobno jest super:) ja chodzę na mezo igłowe i jestem zachwycona

ja chodzę na bezigłowe - tak na przemian z oczyszczaniem - zawsze po lecie moja skóra jest w opłakanym stanie - cały lato na słońcu, niby filtry stosuje .....ale zawsze jesienią muszę ją porządnie zregenerować:yes:

To może polecicie coś dobrego na zapchane pory (te małe ciemne kropeczki które widać w lusterku powiększającym, nie wągry).

Tylko coś co nie zrobi ze mnie jednego wielkiego wulkaniska.

To oxy, to jest oczyszczanie, czy co?

A w ogóle to doberek :yes:

Tapeta wybrana?

tak oxy to oczyszczanie:yes: i mi chyba najlepiej pasuje :yes:

niestety ja dziś wyglądam masssakrycznie i pewnie jeszcze tak parę dni będzie;) więc do piątku nie ruszam się z domu:no: a w sobotę bawię się na wieczorze panieńskim:D

tapeta nie wybrana bo...... z drzewkami walczyłam i nareszcie skończyłam... muszę się przejechać tu:

http://www.impresje.pl/?page=kontakt

Gość monika996

Monia zrob sobie piling np migdałowy u kosmetyczki albo oxy. Ja oxy nie robiłam , bo moja nie sprzetu do tego. po pilingu 1 dzień jet do d.... a :)pozniej ślicznie.

fajna dla ciebie dzieciaka jest mikrodermobrazja:stirthepot:

fajna dla ciebie dzieciaka

no naaappppraaaaawdeeeee, ha haaa :p

A z tym dzieciakiem, to tak jak kiedyś mojego męża kumpel (kilka lat od K młodszy) spotkał się ze swoją koleżanką (która pracuje w tej samej firmie co K) i ta mu oznajmiła "a, to Ty go znasz, to taki szczyl jest?" :lol2: Bardzo się*miło wtedy M zrobiło. Nie mógł przeżyć bidula ;)

Zu zostawiłam dziś w domu bo jakaś taka zakatarzona :rolleyes: niby z nosa jej nie leci ale głos ma taki zmieniony - inhalacje zarządziłam i mam nadzieję pomogą i sobie też zapodam bo mi gdzieś w środku też coś siedzi i marnie się czuję.... ale jaki rano był dramat jak powiedziałam, że Zu do przedszkola nie pójdzie mega płacz musiałam jej obiecać, że we wszystkie posiadane gry planszowe zagramy dopiero przestała płakać :yes:

noooo, a Zu przewiało w sobotę bo z Zuz@nką i Lulusiem na spacer się wybrałyśmy a Zu w króciutkim rękawku bo bluzy nie chciała założyć :bash:niby było ciepło ale jak wiatr zawiał to już mniej:(

:( :( :( biedactwo :( ale koniecznie ją inhaluj !!!! Lulu taki malec a też mu robiłam i pomogło :) mimo że maseczkę miał odsunięto od buziaczka :)