Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo ja chyba też... ale taczka potrzebna Bogdanowi, więc na razie wapno rozsiałam i podlałam trawę... idę kopać dalej te moje rabaty.... tylko tyle, że czekam na przywiezienie ziemi przez Bogdana, bo za mało jest....

Jesoo jak mi się nie chce...

mi też się nie chce - jakiś mam ten tydzień do dooopy

TO zdrowia życzę... znowu jakaś zaraza w powietrzu :(

dzięki:) na szczęście to zwykły katar, da się przeżyć;)

Paśku, ten aquaform na klatkę schodową jak najbardziej, ale te techniczne mi do Twojego wykusza nic a nic nie pasują.

U Ciebie tam pasuje vicky :yes:

Monia Ty już mi wody z mózgu nie rób:P:D pisłam już kiedyś o Vicky właśnie w wykuszu ale jakoś z aprobatą to się nie spotkało:no:

wiesz te techniczne to chciałam do tych kanap - myślisz, że jednak w coś bardziej ozdobnego pójść?:rolleyes:

Dziś mimo kataru i okropnej pogody muszę pobrykać po Warszawce :eek:

myślisz, że jednak w coś bardziej ozdobnego pójść?:rolleyes:

Si si Pasiulku :yes:

Dopóki nie zobaczylam Twojego wykusza, kanap i rolet na żywo nie potrafiłam sobie wyobrazić niczego, ale teraz mam już klarowne pojęcie.

Vicky by tam się*bardzo dobrze poczuło

Na pewno są*jeszcze inne, ale mnie się*wiedza nt odobnych pięknych i klasycznych lamp na vicky kończy :lol:

No i udanych zakupów. Co zamierzasz dziś*nabyć?

Gdzie się fryzjerujesz?

Jestem na szybko bo czuję się masakrycznie :( Zu już po - dwa dni i po katarze a mi coraz gorzej:bash:

fryzjer i zakupy konieczne były bo jutro wieczór panieński mojej psiapsióły i całonocny maraton po klubach;) ciekawe jak dam radę, małż twierdzi, ze wypije drina porządnego i wszystko mi przejdzie:wiggle:

obskoczyłam Galerię Mokotów i TKmaxxa i portfel trochę lżejszy;)

Gość monika996
MOnia a które Vicky ja mam sobie tam niby powiesić????

teeee

http://image.architonic.com/img_pfm2-2/205/2501/Vicky-D6ceiling-amb2-b.jpg

mnie się podobają te dłuższe przy lustrach.

Nie przejmuj się . dzieciaki mają długo katar nawet do miesiąca. taka uroda maluchów, wiecznie zasmarkane;)