Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MOnia bo to chodzi o te dłuższe:yes:

są jeszcze takie długie

http://www.lmatters.com/bm%7Epix/vicky-s%7Es600x600.jpg

i takie kinkiety, które mi sie baaardzo podobają i myślę o nich do sypialni

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/5906/th120/fabbian-vicky-d69d0302.jpg

Aja no trochę jak wazony:D ale na żywo są śliczne:yes:

zimno dziś jakoś aż napaliłam w kominku:) pierwszy raz w tym sezonie

Gość monika996

bravo aga , my grzejemy . mieszkamy już 5 miesięcy. więc wszystko świeże i na dole podgrzewamy podłogę . i ręcznikowce działają.

a wiesz my nie zrobiliśmy kominka, nie lubię palić w kominku i mąz tez. chyba kupimy bio dla nastroju. na razie mam nastrojowe świece na baterie:wiggle:

o rany, współczuję :( a jak dzisiaj, lepiej ?

Podobno najgorzej przechodzi się choroby załapane od naszych pociech :( zdrówka życzę

Buuu... :(

Ale za to na weselu będziesz jak funfel nówka nie śmigana ;)

dzięki:)

jakoś średnio mi lepiej:( muszę chyba jakieś leki zacząć brać...

pasie, trzymaj sie cieplutko...niestety, jesli chodzi o piekna pogode , chcialoby sie zanucic: "to byly piekne dni" a teraz sie zaczna infekcje, katar i ta ohydna plucha:( Ja mojego synka tez inhaluje, ale przy duzych dusznosciach sama sol nie wystarczy i dostaje dodatkowe leki do inhalacji.

Ależ mnie tu czemuś dawno nie było, stól jak wszystkie z MD piękny, bilboa długo były moim nr 1, moge spytać o koszty szafy? z czego drzwi, wiesz jaki masz system, hettich? znalazłam sporo tańszy system do łamanych, zamówiłam i przyszły plastikowe szyny i wózek, nie wiem czy do czegokolwiek się to nada

pasie, trzymaj sie cieplutko...niestety, jesli chodzi o piekna pogode , chcialoby sie zanucic: "to byly piekne dni" a teraz sie zaczna infekcje, katar i ta ohydna plucha:( Ja mojego synka tez inhaluje, ale przy duzych dusznosciach sama sol nie wystarczy i dostaje dodatkowe leki do inhalacji.

dzięki:) u nas jest tak, ze oni przynoszą a ja choruję:(

Ależ mnie tu czemuś dawno nie było, stól jak wszystkie z MD piękny, bilboa długo były moim nr 1, moge spytać o koszty szafy? z czego drzwi, wiesz jaki masz system, hettich? znalazłam sporo tańszy system do łamanych, zamówiłam i przyszły plastikowe szyny i wózek, nie wiem czy do czegokolwiek się to nada

hej, dzięki:)

szafa niecałe 3 tysie a system chyba jakiś trochę tańszy - zapytam jak będę za nią płaciła

Pasiulka duzo zdrowka:hug:, szkoda ze imprezka Cie ominela:rolleyes:, kuruj sie zebys za tydzien mogla poszalec...;)co do tapety...mi tam ciemna jakos nie teges...tez widzialabym jakies zdjecia np czarno - biale dibondy ( zdjecia na aluminium) rodzinne albo jakies pejzarzowe...:)