Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasiulka duzo zdrowka:hug:, szkoda ze imprezka Cie ominela:rolleyes:, kuruj sie zebys za tydzien mogla poszalec...;)co do tapety...mi tam ciemna jakos nie teges...tez widzialabym jakies zdjecia np czarno - biale dibondy ( zdjecia na aluminium) rodzinne albo jakies pejzarzowe...:)

dzięki:) ja też żałuję, ze nie poszłam tyle czasu czekałam, następne panieńskie nie szybko się trafi:rolleyes:

a wiesz, że ja właśnie w tapetach siedzę i szukam:yes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Pasieńko :)

że też człowieka przez te choróbska takie fajne imprezki omijają :( ale dobrze, że już Ci lepiej :hug:

u mnie panieńskie też coraz rzadziej się trafiają.... a jak już się trafi, to prawie jak staropanieńskie ;)

my w kominku też już od jakiegoś czasu wieczorkami palimy, bo coraz chłodniejsze są... ale to domena J. mnie normalnie to już wkurzać zaczyna, i żeby nie fakt, że jednak dużo cieplej w domu, to bym mu zakaz zbliżania się do kominka dała - jak już rozpali to siedzi przed nim jak zaczarowany, ciągle coś tam poprawia, drew dorzuca, a to zmniejsza ogień, a to zaraz zwiększa... no żeby tak się ze mną chciał cackać jak z tym kominkiem to bym nic przeciwko temu nie miała :rolleyes:

jeśli chodzi o vicky, to moje zdanie znasz ;)

Psie a ta szyna u góry to jest plastik u Ciebie i jak wózek wygląda?

zrobiłam fotki ale dopiero rano wrzucę bo idę spać:yes:

czuje się dziś znacznie lepiej ale choróbsko mnie osłabiło i wieczorami wysiadam:rolleyes:

Monia jutro też wrzucę fotki wykusza

Elenko u nas tez wszystkie już dawno mężatki a reszcie jakoś nie spieszno ale dziewczyny mnie pocieszyły, ze ten chippietaniec był bardzo króciutki a w następnym klubie był taki ścisk, że massakra...

Mój małż niezmiennie uwielbia kominek - palenie w nim i czyszczenie to jego ulubione zajęcie;)

:goodnight:

Edytowane przez pasie