Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

fajowy stol jakie ma wymiary? a mozna na priv jego cene?

i nie wiem czy sie witalam kiedys wczesniej, ale dom mam w ulubionych od jakiegos czasu i cicho podgladam bo fajny onci :)

(nieopatrznie wpisalam sie w miejscu niedozwolonym :/)

Hej Nicol:) dziekuję że domek Ci się podoba:D

stół ma 180/90 a kosztował 2650zł

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś się wcześniej mam zamiar położyć bo jutro całą noc zabawa....

tylko jeszcze chciałam o tapecie do wiatrołapu, będzie coś z Marburga bo................ rozmiarami mi pasuje:) tylko muszę gdzieś w Warszawie wyczaić i obejrzeć na żywo bo w necie na nic się nie mogę zdecydować:bash:

Nie no, dobra jesteś

Kilka wizyt u kosmetyczki, maseczki, coś tam jeszcze ... Szalejesz :lol2:

Bawcie się świetnie!

mam refleks;) ale zarobiona jestem....

no niestety po 30-tce trzeba wreszcie zacząć dbać o siebie;):lol2:

wiecie dawno się tak nie wybawiłam, Zu wesele przetrwała znaczy przespała w wózku w szatni od 22.30 do 3.30 a potem się zwinęliśmy bo orkiestra i tak tylko do 4-tej miała grać, miałam odjazdową fryzurę;) ale oczywiście żadnej fotki nie mam bo aparat gdzieś zaginął czekam na zaprzyjaźnionego fotografa aż mi coś prześle.....

pstryk już się znalazł i nawet cyknęłam foty moich listew co to małż je montuje ale siadł mi komp i teraz na starszaka piszę aleee tu fot nie mogę zgrać ba mam kategoryczny zakaz więc może jutro po południu:yes:

aaaa i dziś Brtycką obleciałam w poszukiwaniu Marburgów na żywo i w kinie z koleżankami byłam na Jane Eyre i teraz spadam spać:goodnight: