Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja już ponad rok mieszkam i nadal listew nie mam... a potrzebuję jedynie 70mb (tylko na salon i przedpokój ).... Nie wiem jakie wybrać... czy ciemne czy jasne, jakie opaski... Ja nic nie wiem...

I teraz Monia ucieszyła mnie, że jak mam odrosty to jest dobrze, druga laska mówi, że passe... A ja właśnie dzisiaj kupiłam farbę... i teraz nie wiem czy malować włosy czy nie...

Kiedyś obsługiwaliśmy jedną imprezę... ona występowała... bardziej szurniętej artystki nie widziałam... a ona była tylko przerywnikiem ....

Spotkałam w swoim życiu wielu artystów Urszulę (SUPER i piosenki i zachowanie i klasa ) Kombi, Lady Pank ( fuj...), Maanam, Stan Borys i wielu innych ... ale Edzia nie zrobiła na mnie wrażenia... oj nie..... Chyba, że negatywne... Ale głos ma ładny....

A Edzia.... no... jak nas może nie znać... ;)

Pracowite dni u nas;) małż w domu a lista rzeczy do zrobienia przez niego dłuuugaśna, już widzę, że nawet połowy nie zrobimy bo listwy wszystkie przycięte a dopiero część przyklejona:rolleyes: ja z nudów wytapetowałam ścianę w gabinecie i nawet wizję na jego urządzenie sprecyzowałam:yes:

no i nowina roku;) schody są na tapecie :D może jeszcze w listopadzie będą.......dziś Duchaty wpadł i jeden patent nam podpowiedział z którego się bardzo cieszę:D

Monika nie mam schodów ani poręczy:no: znaczy schody są ale nie docelowe tylko przykryte wykładziną, żeby beton ukryć:o a jak zrobię schody to dopiero potem poręcze...prawie od nowego roku czekam na pana od schodów - bidak miał udar i wszystko się przeciągnęło:rolleyes:

Monia tak mało:o ja kupiłam 100mb i już nie starczyło na pokój Zu i trochę na naszą sypialnię. Patent taki, że można te nasze blaty z których mają być schody podkleić płytą osb i uzyskać potrzebną grubość stopnia:wiggle:

Monia tak mało:o ja kupiłam 100mb i już nie starczyło na pokój Zu i trochę na naszą sypialnię. Patent taki, że można te nasze blaty z których mają być schody podkleić płytą osb i uzyskać potrzebną grubość stopnia:wiggle:

:lol2:

Kochana, chodzi o listwy do pokoi z jesionem :yes: i tylko tam. Nie wiem jaki wziąć zapas

płyta osb, a co z czoła?

aaaa to takie buty;) nie wiem ile więcej? 10%? zależy czy dużo zakamarków

Duch mówił coś o noskach i kapinoskach, może to ma przykryć?:rolleyes:

a z czego masz mieć te schody robione

Bo ja to sobie sama tę sklejkę/osb wymyśliłam, tylko kto mi to zrobi? i za ile? i kiedy ... kurcze no

listwy - zero zakamarków, wezmę ze 2m więcej

schody mają być z blatów dębowych z DLH

no, czyli z czegoś gotowego?

A jak noski zrobione? Z czegoś innego

Bo myśmy z Duchem o podobnym problemie dyskutowali i wyszło, że tak jak ja wymyśliłam się nie da jednak

Ktoś*konkretny będzie Ci to robił

no, czyli z czegoś gotowego?

A jak noski zrobione? Z czegoś innego

Bo myśmy z Duchem o podobnym problemie dyskutowali i wyszło, że tak jak ja wymyśliłam się nie da jednak

Ktoś*konkretny będzie Ci to robił

Monia ja technicznie to nic nie wiem, wiem tylko ile mam blatów kupić a on będzie z nich wycinał stopnie, pan M. to znajomy stolarz mojego szwagra - mam nadzieję, ze sobie poradzi

Monia ja technicznie to nic nie wiem, wiem tylko ile mam blatów kupić a on będzie z nich wycinał stopnie, pan M. to znajomy stolarz mojego szwagra - mam nadzieję, ze sobie poradzi

hmmm

A może ten pan M by mnie te stopnice zrobił, tylko dwóch potrzebowuję ;)